Петък, 19 Април 2024, 22:55

От Бюлетина на ОДМВР - София

21 Септември 2020, 11:33
(0) (2)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4654 3


Около 9.50 часа на 18 септември, в с. Скравена, полицейски екип на РУ-Ботевград подал звуков и светлинен сигнал на лек автомобил „БМВ". Водачът не се подчинил на дадените му разпореждания за спиране, а демонстративно продължил, увеличавайки скоростта. Нарушителят е застигнат и спрян броени минути по-късно. Установено, че водач е 38-годишен криминално проявен и осъждан, а негов спътник 26-годишен, и двамата от същото село. От извършените справки станало ясно, че водачът не притежава СУМПС, а регистрационните табели са от друг автомобил- „Фиат Пунто". На водача е съставен акт по ЗДвП, а по случая е образувано досъдебно производство. Двамата мъже са задържани за срок до 24 часа.

РУ-Правец: Около 17.50 часа на 18 септември, на кръстовище в града, автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Ауди А3", управляван от местен жител. 20-годишният водач е задържан за срок до 24 часа, след като извършена справка показала, че шофира без СУМПС в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние- престъпление по чл. 343В, ал.2 от НК. Срещу нарушителя е започнато бързо производство.

Около 13.50 часа на 20 септември униформените спрели за проверка лек автомобил „Рено Меган", управляван от жител на габровското село Градница. 47-годишният водач е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа, след като при тестването му за употреба на алкохол, дрегерът отчел 3.38 промила в пробата му. Образувано е бързо производство срещу нарушителя.

Около 20.40 часа на 19 септември в РУ-Ботевград постъпил сигнал за пътен инцидент на път 1-1 в посока Враца. На място е установено, че са катастрофирали лек автомобил „Фолксваген Голф" и движеща се пред него неосветена и необозначена каруца без регистрационна табела. Двамата пътуващи в каруцата от с. Скравена са транспортирани в болница, единият с комоцио и без опасност за живота, като след преглед са освободени. При тестването за употреба на алкохол на тримата участници в инцидента, в пробата на един от мъжете в каруцата са отчетени 1.45 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: ОДМВР- София

Коментари (3)

  • Отговори (3) (2)
    1. добавен от: Анонимен 21 Септември, 15:23

    Нищо не стаааа от тия капути у нашта полиция..... ама нищо.... само са надигале празни глави нагоре.....

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 22 Септември, 04:33

    Какво става с дилърчетата тях кога ?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 23 Септември, 01:18

    Питам се аз до кога деца по на 13,14 години ще хвърчат бясно с колите,джиповете и моторите на родителите си??? Много ми е чудно тези родите имат ли дори и грам сиво вещество в мозъците си за да позволяват безумните действия на тяхните отрочета??Няколко пъти се натъквам на едно лапе от безитветна фамилия да кара на тати колата и да се мисли за Шумахер....е тати помисли малко,ако например синчето ти предизвика катастрофа и убие човек,или недай си Боже се убие сам ти какво ще правиш в момента????

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete