Четвъртък, 28 Март 2024, 17:23

От бюлетина на ОДМВР - София

23 Февруари 2021, 10:44
(1) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 629 0


Вчера мениджър на хипермаркет в Самоков подал сигнал в полицията за извършена кражба на шоколадови изделия от търговския обект. След бързи оперативно-издирвателни действия полицейските служители разкрили, че автор на престъпното посегателство е 33-годишен самоковец. Материалите по случая са докладвани в районната прокуратура с оглед прилагане разпоредбите на чл. 218Б от НК.

Около 21.55 часа снощи жителка на Елин Пелин съобщила в полицията, че паркираният й автомобил е бил блъснат от трактор, управляван от бившия й съпруг, вследствие на което е бил преместен пред съседния адрес. При извършения оглед на местопроизшествието по колата са установени множество подбитости и охлузвания, откачена предна броня, повредени предни фарове и счупено странично стъкло. За срок до 24 часа е задържан 40-годишен мъж. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 216 от НК.

Около 17.10 часа вчера жителка на с. Мирково съобщила в полицията, че срещу дома си е намерила труп на куче, според нея отровено. При огледа на местопроизшествието, извършен в присъствието на ветеринарен лекар, е установено тяло на куче с неустановена порода и неустановен собственик. Причините за смъртта му са в процес на установяване. По случая в РУ-Пирдоп е образувано досъдебно производство.

Източник: ОДМВР-София

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete