Четвъртък, 25 Април 2024, 17:33

Отборът на СУ "Хр.Ясенов" ще играе мач за трето място

9 Юни 2018, 11:49
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 1989 1


Отборът на СУ "Хр.Ясенов" гр.Етрополе има шанс да се окичи с бронзовите медали от финалите на Ученическите игри по футбол, след като тази сутрин успя да победи с 5:0 тима на ПГМЕТ гр.Пазарджик и така се класира за малкия финал, който ще се играе утре /10 юни/ от 09.00ч.


Разочаровани от вчерашния мач, но с желание да постигнат победа, момчетата от Етрополе изиграха втората си среща отговорно и с нужната сериозност, което им даде възможност да продължат напред в спор за третото място. Мачът с представителите на Пазарджик започна в 09.00ч., тази сутрин и за разлика от предходния, можеха да се видят и хубави атаки и борба единствено за спортно надмощие и реализиране на положения и спортсменско поведение между футболистите на терена.

Първото попадение за домакините дойде в 15-ата мин. с автор Мартин Христов, това даде спокойствие на отбора и шест минути по-късно във вратата на Пазарджик се разписа и Иво Хайрилов. Когато играта се води правилно, спокойно и с необходимата концентрация, то тогава и резултатите са изразителни и носят удовлетворение, което за етрополци стана 3:0 в 24-ата мин. с второ попадение на Мартин Христов. В края на първото полувреме се отличи и капитанът на СУ "Хр.Ясенов", Милен Янков.

След почивката играта бе малко по-равностойна, домакините имаха комфортна преднина и владееха спокойно играта, а гостите опитваха да постигнат нещо по-добро от загуба, но това така и не се получи. В средата на втората част се оформи крайното 5:0 за тима от Етрополе с гол на Стефан Илиев.
Финалната среща за определяне на победителя от Ученическите игри е утре от 11.00ч., а за първото място ще спорят отборите на СУ "Найден Геров" гр.Варна и СУ "Св.Климент Охридски" гр.Пловдив.

Състав на отбора от СУ "Хр.Ясенов": Борислав Иванов, Момчил Димов, Васко Тодоров, Светлин Димитров, Иван Петров, Иво Хайрилов, Силвестър Станиславов, Мартин Петров, Иво Бешев, Дарин Димитров, Кирил Кирев, Стефан Илов, Мартин Христов, Александър Бакалов, Янис Дерменджиев, Милен Янков, Франческо Гатту.

Ръководител-Христо Стаменов-учител ФВС, Тодор Василев.



Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: П 9 Юни, 12:38

    Моля пишете и за другите стрещи защо само за домакините?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (186)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete