Четвъртък, 25 Април 2024, 10:52

Отборите на Микроак и Сенсата продължават напред в Лига България

24 Октомври 2016, 10:02
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2774 4


Събота и неделя се изиграха мачовете от груповата фаза на турнира Лига България. Представители на Ботевград в този турнир както писахме по-рано са отборите на Мургаш Врачеш, Микроак и Сенсата, мачовете на Мургаш са следващата седмица на 29-ти.

В събота мачовете си изиграха отбора на Микроак, като те попаднаха в група с отбори от София и Благоевград. Мачовете се играха на неутрален терен в Самоков. В първата среща отбора на Микроак трябваше да срещне отбора на SPS Благоевград, но те не се явиха и Микроак спечели служебно. Във втория мач Микроак се изправи срещу PMP Брилянтин София. Момчетата от София са доста опитен отбор в турнира. През първата част Микроак играеха много добре и успяха първи да открият резултата с гол на Йордан Йорданов - Leo Dachi, до края на полувремето обаче PMP изравниха 1:1. През втората част играта на PMP тръгна и те успяха да направят пълен обрат до 3:1. Здравко Цветков върна надеждите на Микроак с хубав гол за 3:2. Последва грешка в отбора на Микоак и PMP отново си върнаха преднината от два гола. До края на полувремето момчетата от Ботевград се опитаха да променят резултата, но не успяха. В крайна сметка загубиха с резултат 6:2. Въпреки загубата Микроак продължават в турнира, след изиграването на останалите срещи ще разберат съперника си.

В неделя отбора на Сенсата изигра своите мачове в група с отбори от Козлодуй и Самоков. Срещите от групата се изиграха във Вършец. В първата среща Сенсата се изправи срещу познат отбор на Ботевградчани - Червена чета Радецки. Мачът беше изключително интересен, като и двата отбора показаха много хубав футбол. Първи успяха да открият резултата Ботевградчани с гол на Радослав Зарев. Последва изравняване от страна на Радецки. Все пак Сенсата стигнаха до важната победа с нов гол на Радослав Зарев. Така мачът завърши при резултат 1:2 за Сенсата. Играч на мача стана Радослав Зарев.

Втората среща отново беше много атрактивна, като съперник на Сенсата бяха Шивачите Самоков. Мачът започна по-добре за отбора от Самоков и те първи успяха да открият резултата. Добромир Василев успя да изравни за отбора на Самоков, след асистенция на Васил Василев. Сенсата успяха да направят пълен обрат и стигнаха до 2:1 с гол на Васил Василев. Мачът беше доста равностоен, като нито един от двата отбора неуспя да си осигури комфортна преднина. Стигна се до поредното изравняване на резултата, последва нов гол на Радослав Зарев. В крайна сметка двата отбора си поделиха точките, краен резултат 3:3. Играч на мача стана Васил Василев. След изиграването на двата мача отбора на Сенсата е първи в групата и продължава напред.

Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete