Четвъртък, 28 Март 2024, 19:03

Откриха тройния убиец от Ябланица Гаврил Петков мъртъв

28 Юли 2012, 10:50
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2639 1


Повече от 10 месеца след обявяването му за международно издирване тройният убиец Гаврил Петков бе открит мъртъв. Tялото му е намерено край Ябланица, твърди bTV.
На 20 септември 72-годишният пенсионер влетя в дома на сестра си и стреля напосоки срещу своите роднини. От куршумите загинаха сестра му, племенникът му и единият му син. Една от оцелелите – съпругата на племенника му, бе простреляна с три изстрела в главата, корема и бедрото и бе настанена в болница с опасност за живота. След тримесечно лечение тя бе изписана.

Жертвите на хладнокръвния Гаврил са могли да бъдат и 6. Другият племенник се отървал по чудо, тъй като пистолетът на убиеца засякъл. Съседка, която била в стаята, се скрила под масата и така избегнала куршумите. По-късно жената постъпила в психодиспансер заради шока от потресаващата гледка.

Още преди няколко месеца стана ясно, че Гаврил може да съучастник, който го е подтикнал към кървавата разпра. ”Твърде възможно е това да е жена, която му е влязла под кожата и го е принудила да убие роднините си. Мотивът й е най-вероятно е финансова изгода. Предполагаме, че съучастникът е напуснал страната, заедно с Гаврил”, твърдяха неофициално разследващите.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete