Четвъртък, 24 Май 2018, 09:13

Отново успешно представяне на ВГ ”Пей сърце” към НЧ ”Хр.Ботев 1884” Ботевград

15 Май, 12:55
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 500 2

На 13 май 2018 г в село Чавдар се състоя Пети национален фестивал „От небето идва любовта”. В него взеха участие 49 състава от цялата страна. Вокална група „Пей сърце” с художествен ръководител Богдана Георгиева и с музикален съпровод на акордеониста Павел Топалов и китариста Васко Стайков, се представи с песните: „Години минаха”, „Не ме карай да страдам” и „Недей забравя”. Тенорът Стоян Димитров изпълни песента „Аз искам да ти пиша”.
Със своите изпълнения нашите самодейци взривиха публиката и журито , които бурно ги аплодираха.
След продължителното обсъждане, председателят на журито Бони Милчева обяви резултатите. На ВГ”Пей сърце” се присъди Специалната награда на кмета на село Чавдар – Пенчо Геров и парична награда, а на Стоян Димитров – първо място за индивидуални изпълнители и също парична награда.
За сетен път ВГ „Пей сърце” доказа амбицията си да поддържа жива традицията на старата градска песен, не само в нашия град, но и в цялата страна.

Екипът на balkanec.bg пожелава на всички участници във Вокалната група много здраве и още много успехи на сцената, с които да прославят името на Ботевград.

Предстои „Пей сърце” да участва във фестивал на патриотичната песен в град Плевен, който ще се състои на 3 юни 2018г. Очакваме отново да зарадват своите почитатели с още награди.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (89)
70% Complete
Не подкрепям идеята (85)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (163)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (154)
70% Complete
Нямам мнение (11)
70% Complete