Сряда, 17 Април 2024, 01:11

Отново волейбол в Правец

29 Февруари 2012, 09:07
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2357 0


След дълго прекъсване в спортната зала в Правец ще има волейболен мач. И то официален, след като последните години там се провеждаха предимно контроли. В съоръжението, където домакинства баскетболният ни шампион ЛукОйл Академик, утре ще се играе официалния мач от волейболната Суперлига между отборите на Нефтохимик 2010 и ЦСКА.

Ръководството на НВЛ уважи молбата на бургаския клуб двубоят със шампионите да не се проведе в Бургас, а в Правец. Причината за промяната е заетостта на зала „Младост“ на 6 март, когато трябваше да се изиграе срещата. В крайна сметка, двата отбора ще се срещнат един срещу друг на 29-и февруари от 18.00 часа в Правец.

Плюс това двубоят в Правец, а не в Бургас улеснява тима на Нефтохимик 2010, който на 1 март в София среща УНСС в 1/8-финал за Купата на България.

За последно волейбол в Правец имаше през август миналата година, когато там на лагер бяха волейболните ни националки. През септември 2010-та в града на подготовка бе турският тим на Зираатбанк тогава с треньор Пламен Константинов. През юли 2008 година пък в града на Тодор Живков бе официалното изпращане на волейболистите ни за Олимпиадата в Пекин, като преди това там бе и част от лагера на тима със селекционер Мартин Стоев. Иначе градът през октомври прие Общото събрание на БФВолейбол, а всяка година там има и поне по едно заседание на УС на централата.



Източник: http://www.gong.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (118)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (47)
70% Complete