Събота, 24 Февруари 2018, 21:52

Отровени кучета в Костинброд

14 Февруари, 16:13
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 667 2

Поучихме сигнал за отровени бездомни кучета в Костинброд. Става дума за две кучета, които според граждани не са проявявали агресия. Имало е и други подобни случаи на отравяне на бездомни кучета в града. 
Публикуваме текста от фейсбук без редакторска намеса:

"Мразя България, ненавиждам всичко свързано с този скапан зъл народ...винаги съм се срамувала,че съм родена тук, че съм израстнала сред тази паплач, че децата ми живеят в това "общество', че всеки ден гледат как не мога да спра сълзите си... МРАЗЯ БЪЛГАРИЯ и успея ли да се откъсна от тук никога няма да погледна назад...
Две от кучетата на снимката са били отровени вчера, две прекрасни и кротки душички...Черното куче е майка на 3 от моите кучета, много страхлива, но изключително добра. Миналата година успяхме да я кастрираме и настанихме на хотел,но тя успя да избяга. Утре сутрин ще дойде стрелец и ще се опитаме да я приберем. Дано успеем преди скапаните изроди да довършат започнатото.."


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

 • Отговори (3) (0)
  1. добавен от: Анонимен 14 Февруари, 22:44

  Изчезвай в дубай и бай бай :)

 • Отговори (1) (0)
  2. добавен от: Няма име 15 Февруари, 20:17

  Скъпи хора, които толкова държите на бездомните кучета, приберете си ги вкъщи и готово. Наясно съм, че не е най-добрия начин, направо си ужасно, но не съм видяла да се взимат реални мерки. Има хора, които вечер не могат да се приберат спокойно, защото целия град се е напълнил с кучета. Някой въобще замисля ли се, че има хора, изпитващи панически страх? "Горките кучета" не са виновни, нали? Да си седим вкъщи, като ни е страх.
  "...че съм израстнала сред тази паплач, че децата ми живеят в това "общество', че всеки ден гледат как не мога да спра сълзите си... " До автора на текста: А моите деца, трябва да живеят във страх, да не могат да ходят спокойно, така ли? Вие знаете ли какво е паник атака? Какво е да не можеш да спреш сълзите си, защото изпитваш ужас от нещо? Хайде, моля ви се! Монетата винаги има две страни.
  Със здраве.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (5)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (25)
70% Complete
Не подкрепям идеята (39)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (73)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (71)
70% Complete
Нямам мнение (2)
70% Complete