Петък, 29 Март 2024, 16:12

Отровени кучета в Костинброд

14 Февруари 2018, 16:13
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1814 4


Поучихме сигнал за отровени бездомни кучета в Костинброд. Става дума за две кучета, които според граждани не са проявявали агресия. Имало е и други подобни случаи на отравяне на бездомни кучета в града. 
Публикуваме текста от фейсбук без редакторска намеса:

"Мразя България, ненавиждам всичко свързано с този скапан зъл народ...винаги съм се срамувала,че съм родена тук, че съм израстнала сред тази паплач, че децата ми живеят в това "общество', че всеки ден гледат как не мога да спра сълзите си... МРАЗЯ БЪЛГАРИЯ и успея ли да се откъсна от тук никога няма да погледна назад...
Две от кучетата на снимката са били отровени вчера, две прекрасни и кротки душички...Черното куче е майка на 3 от моите кучета, много страхлива, но изключително добра. Миналата година успяхме да я кастрираме и настанихме на хотел,но тя успя да избяга. Утре сутрин ще дойде стрелец и ще се опитаме да я приберем. Дано успеем преди скапаните изроди да довършат започнатото.."


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (6) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Февруари, 22:44

    Изчезвай в дубай и бай бай :)

    • (2) (0)
      1. добавен от: Много поетично!Това може да го напише само индивед от третия пол!!! 8 Март, 07:29

      Много поетично!Това може да го напише само индивид от третия пол!!!

  • Отговори (3) (2)
    2. добавен от: Няма име 15 Февруари, 20:17

    Скъпи хора, които толкова държите на бездомните кучета, приберете си ги вкъщи и готово. Наясно съм, че не е най-добрия начин, направо си ужасно, но не съм видяла да се взимат реални мерки. Има хора, които вечер не могат да се приберат спокойно, защото целия град се е напълнил с кучета. Някой въобще замисля ли се, че има хора, изпитващи панически страх? "Горките кучета" не са виновни, нали? Да си седим вкъщи, като ни е страх.
    "...че съм израстнала сред тази паплач, че децата ми живеят в това "общество', че всеки ден гледат как не мога да спра сълзите си... " До автора на текста: А моите деца, трябва да живеят във страх, да не могат да ходят спокойно, така ли? Вие знаете ли какво е паник атака? Какво е да не можеш да спреш сълзите си, защото изпитваш ужас от нещо? Хайде, моля ви се! Монетата винаги има две страни.
    Със здраве.

    • (0) (2)
      1. добавен от: Анонимен 8 Март, 07:54

      Хора,които не обичат животните става алчни и агресивни.Те са заплаха за обществото-те крадат,убиват,изнасилват.Хора,които не обичат животни не са получавали ласка и любов родителите си.А относно "паническия страх"-превземка!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete