Сряда, 23 Май 2018, 04:11

ОУ „Васил Левски“ на гости на Българо Швейцарската Търговска Камара по повод Ромската Нова Година

15 Януари, 18:23
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 740 0

За поредна година ЦМЕДТ „АМАЛИПЕ“ даде възможност на ОУ “Васил Левски“, с. Видраре, да участва в тържествено честване на Василица – Ромската нова година, в национални и регионални институции, министерства и посолства в гр. София.
На 15.01.2017 г., ученици от училището бяха на гости на Българо Швейцарската Търговска Камара. Там бяха посрещнати много сърдечно и топло, и поздравиха с кратка художествена програма домакините. Господин Бони Бонев - председател на Управителния съвет на камарата бе сурвакан с пожелания за здраве и успехи през Новата година.

На проявата присъства и господин Райчо Чапразов, координатор към ЦМЕДТ „АМАЛИПЕ“. Поздравителната програма на учениците заслужено спечели аплодисментите на присъстващите.

Надяваме се контактът между училището и БШТК да продължи във времето с бъдещи ползотворни за учениците ни срещи. За предоставената възможност на училището и учениците благодарим на господин Деян Колев – Председател на ЦМЕДТ „АМАЛИПЕ“. Вярваме,че училището ще бъде отново активен участник и през настоящата година в Програмата „Намаляване отпадането на ромските деца от училище - Всеки ученик ще бъде отличник“. Това казва директорът на училището във Видраре, г-н Деян Димитров.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (88)
70% Complete
Не подкрепям идеята (85)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (162)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (152)
70% Complete
Нямам мнение (11)
70% Complete