Сряда, 17 Април 2024, 00:43

ОУ "Васил Левски"- с. Литаково отбеляза инициативата "Седмица на бащата"

18 Ноември 2019, 10:13
(0) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1650 0


От 11 до 17.11.2019г. основно училище „Васил Левски”- с.Литаково отбеляза инициативата „Седмица на бащата”. Тази инициатива е част от националната кампания “Да бъдеш баща”, която под различни форми подкрепя мъжете да бъдат грижовни, отговорни и внимателни родители в името на добрите семейни отношения и успешното развитие на техните деца.

Училищната проява отправи своето послание за истинската връзка между децата и техните родители. Беше подчертана изключително голямата роля на бащата в семейството, както и несъмнено за изграждане на личността на всяко дете.

Учениците, посещаващи групите за целодневна организация на учебния ден в начален етап в заниманията по интереси в следобедните занимания, рисуваха с голямо желание рисунки, посветени на бащата, които бяха оформени в своеобразен кът. На 15.11.2019г. бе кулминацията на инициативата, която се превърна в празник. Учениците рецитираха стихове и пяха песни за любовта към бащата и дядото. Грижовните майки и баби приготвиха лакомства за всяко дете, участвало в изявата.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (118)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (47)
70% Complete