Петък, 29 Март 2024, 02:51

Паркингът остава затворен за неясен период

6 Ноември 2020, 22:11
(0) (0)
Божурище - Новини
Прочетена: 539 0


Във връзка с текущ ремонт на участък от бул. „Европа“ и цялостно преасфалтиране на общински паркинг (пред сградата на Общината), същият ще бъде затворен 00:00 часа на 04.11.2020 г. Това ставя ясно от заповед на кмета Георги Димов, публикувана на сайта на Община Божурище. В заповедта се казва още, че паркингът ще бъде затворен до изричната й отмяна. Ето и пълния й текст:

„На основание чл. 44, ал. 1, т.1, т. 4 и ал. 2 от ЗМСМА във връзка с възложени и започнати действия по преасфалтиране на общински паркинг, участък от бул. „Европа”, находящ се в УПИ I-oбщ за пешеходна зона, озеленяване и паркинг, кв.22, по плана на гр. Божурище, общ. Божурище

НАРЕЖДАМ:

I. Временното затваряне на общински паркинг, находящ се в УПИ I-oбщ за пешеходна зона, озеленяване и паркинг, кв.22, по плана на гр. Божурище, общ. Божурище считано от 00:00 часа на 04.10.2020 г. до изричната отмяна на заповедта.

II. Настоящата Заповед не се отнася за моторните превозни средства и строителната техника на изпълнителя на строително-монтажните работи на обекта, автомобилите със специален режим на движение.

III. Изпълнението на настоящата заповед възлагам на Началник на РУ на МВР-гр. Сливница и Заместник - Кмет на община Божурище - Ангел Бухларски.

IV. Настоящата заповед да бъде сведена до знанието на жителите на община Божурище, чрез публикуване на интернет страницата на Община Божурище, поставянето й на информационното табло в сградата на Община Божурище и разлепването и търговски обекти в упоменатия участъци по т. I от настоящата заповед.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete