Събота, 20 Април 2024, 00:12

Първа копка на нов логистичен център на “Санитекс Пейпър Продуктс“ ООД и партньори в град Костинброд

11 Септември 2019, 20:57
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 3667 0


На 10.09.2019г., след първа копка на проект “Реконструкция на общинска пътна мрежа в община Костинброд”, всички официални гости посетиха церемонията по стартиране на проект за нов логистичен център на фирма “Санитекс Пейпър Продуктс“ ООД и нейни партньори.
С тържествен водосвет от отец Дамян, отец Серафим и отец Николай от храм „Св.Св. Кирил и Методий“ се пристъпи към символична първа копка и от този месец стартират строителните дейности за „Санитекс“. Строителната площадка се намира на стратегическо място - ул.“Император Константин Велики“, Промишлена зона.
На тържеството присъстваха г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев – председател на ОбС-Костинброд, инж. Теодора Гогова и г-н Александър Ненов – зам.-кметове на община Костинброд, г-н Борислав Борисов – кмет на село Петърч, общински съветници, представители на бизнеса, партньори, колеги и служителите на фирмата.
Г-н Уалид Гарби – изпълнителен директор и собственик на “Санитекс Пейпър Продуктс“ ООД, откри тържествената част и обясни бъдещата инвестиция на новия логистичен център. Това е първата логистична база на фирмата. Проектът е на стойност 10 мил. лв. и ще се изпълни на 3 етапа. Успял да утвърди бранда „Санитекс“, той продължава да разширява и облагородява бизнеса в сферата на производство на различни продукти като индустриална хартия, джъмбо рола, тоалетна хартия, салфетки, санитарни кърпички, домакинска хартия и др.
Компанията е лидер в производството на тишу и тоалетна хартия на българския пазар. Продуктите на „Санитекс“ се изнасят и за страни като Гърция, Турция, Македония, Румъния.
Г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, поздрави присъстващите и заяви, че бизнесът в община Костинброд има благоприятно място за развитие и утвърдилите се компании започват да разширяват своя обсег, а новонастанили се фирми стартират своето развитие в община Костинброд заради доброто логистично място.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete