Вторник, 16 Юли 2019, 17:54

Първа копка на строителните работи на площада в село Церово

5 Октомври 2018, 11:27
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 1233 2


На 18-ти септември 2018 година бяха официално открити строително-ремонтните дейности на площадното пространство в село Церово. Първата копка беше извършена от инж. Валентин Михайлов – заместник-кмет на община Своге в присъствието на кмета на село Церово г-н Петър Петков и представители на фирмата – изпълнител. На мероприятието присъстваха жители на селото, деца и ученици от детската градина и училището в Церово, служители на общинска администрация, гости и медии. Господин Михайлов поздрави всички като изказа удовлетворението си от факта, че близо 40 години след изграждането на площада, сега той ще бъде изцяло ремонтиран и обновен.

Финансовите средства за реконструкцията на площадното пространство са осигурени в бюджета на общината за 2018 година. След края на ремонтните дейности церовци ще се радват на чисто нова, модерна настилка, новоизградени стълби към читалищната сграда, по-голяма сцена за провеждане на културни мероприятия, както и изцяло обновена детска площадка с ударопоглъщаща настилка и нови съоръжения за игра за малчуганите. Заместник- кметът изказа и надежда, че в скоро време ще бъде решен и проблемът с водоснабдяването в селото.

Предстои да бъде одобрен и финансиран проект за рехабилитация на водопроводната мрежа, благодарение на който да се поднови 11 километра водопровод. Кметът на село Церово г-н Петър Петков благодари на общинското ръководство и специално на кмета г-н Емил Иванов за положените усилия този проект да се превърне в действителност и обеща да съдейства и инспектира процеса по ремонтните дейности.

Източник: svoge.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (3)
    1. добавен от: Кмета 8 Октомври, 11:28

    Евалла

  • Отговори (5) (1)
    2. добавен от: Вяра 20 Декември, 20:35

    Усвояват европари и със тия плочки са заминали на първия сняг. А кмета може да прави стриптиз със другите нахалитети от общината. БЛАГОДАРЯ..... ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ КОЙТО Е СЪГЛАСЕН С МЕН НЕКА ГО ЛАЙКНЕ

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Подготвихте ли се за лятото?

Анкета » коментари (5)

Подготвихте ли се за лятото?

отговори
Да (151)
70% Complete
Не (114)
70% Complete
Няма да почивам, поради липса на средства (188)
70% Complete