Петък, 29 Март 2024, 17:40

Първа копка на строителните работи на площада в село Церово

5 Октомври 2018, 11:27
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 3291 4


На 18-ти септември 2018 година бяха официално открити строително-ремонтните дейности на площадното пространство в село Церово. Първата копка беше извършена от инж. Валентин Михайлов – заместник-кмет на община Своге в присъствието на кмета на село Церово г-н Петър Петков и представители на фирмата – изпълнител. На мероприятието присъстваха жители на селото, деца и ученици от детската градина и училището в Церово, служители на общинска администрация, гости и медии. Господин Михайлов поздрави всички като изказа удовлетворението си от факта, че близо 40 години след изграждането на площада, сега той ще бъде изцяло ремонтиран и обновен.

Финансовите средства за реконструкцията на площадното пространство са осигурени в бюджета на общината за 2018 година. След края на ремонтните дейности церовци ще се радват на чисто нова, модерна настилка, новоизградени стълби към читалищната сграда, по-голяма сцена за провеждане на културни мероприятия, както и изцяло обновена детска площадка с ударопоглъщаща настилка и нови съоръжения за игра за малчуганите. Заместник- кметът изказа и надежда, че в скоро време ще бъде решен и проблемът с водоснабдяването в селото.

Предстои да бъде одобрен и финансиран проект за рехабилитация на водопроводната мрежа, благодарение на който да се поднови 11 километра водопровод. Кметът на село Церово г-н Петър Петков благодари на общинското ръководство и специално на кмета г-н Емил Иванов за положените усилия този проект да се превърне в действителност и обеща да съдейства и инспектира процеса по ремонтните дейности.

Източник: svoge.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (3)
    1. добавен от: Кмета 8 Октомври, 11:28

    Евалла

  • Отговори (6) (1)
    2. добавен от: Вяра 20 Декември, 20:35

    Усвояват европари и със тия плочки са заминали на първия сняг. А кмета може да прави стриптиз със другите нахалитети от общината. БЛАГОДАРЯ..... ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ КОЙТО Е СЪГЛАСЕН С МЕН НЕКА ГО ЛАЙКНЕ

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Малоумник 17 Юли, 15:58

    инж. Михайлов му се обясни преди 15г., когато предизборно за кметските избори начело с Цеката, се обеща ефтин асфалт на спирка Желен, че по желателно и важно е първо да се заложат канавки и след това асфалтира, той се скара с превишен глас, че е бил инженер и разбирал по добре какво трябвало да се прави.
    т.е. Асфалт върху земна пръст без канавки.
    Нека сега да дойде и види какво е направил по инженерски.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: недоволна гражданка 12 Август, 13:20

    Изпраха доста пари с каквото и да е направено досега в това село.
    Проблемите тепърва започват на Церово..вдигнахме се заради водата,малко преди това искахме асфалт и като за подигравка исипаха на определени места стар асфалт които е взет от улицата под гарата...
    Може ли да сте толкова нахални и безсърдечни господа "УПРАВНИЦИ",на това ли са ви учили вашите родители...да тъпчете останалите хора и да ламтите за пари?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete