Четвъртък, 28 Март 2024, 15:24

Първи турнир по бридж белот в Пенсионерски клуб - Трудовец

13 Декември 2012, 17:39
(0) (0)
Ботевград - Актуално
Прочетена: 4346 3


Първи турнир по игра на бридж белот бе проведен днес в Пенсионерски клуб „Весел Живот” с. Трудовец. Организатор е Инициативен комитет от 5-ма човека – Георги Чинов, Стамен Овчаров, Васил Коцев, Спас Стоянов, а идеята за провеждането е на Димитър Илиев. Те са закупили и  няколко комплекта  карти. Участниците са 16, разпределени в 4 отбора по 4-ма играчи. В турнира няма ограничения за участници, каза техническият ръководител на клуба Марияна Василева. „Освен пенсионери, членове на пенсионерския клуб, в турнира участват и пенсионери, които не членуват в него. С тази инициатива искаме да покажем, че освен да се забавляваме с песните на групата за стари градски песни, го правим и с развлекателни игри. По този начин пенсионерите се опитват да забравят трудното ежедневие и им помага да бъдат оптимисти”, каза още Василева.
Турнирът започна в 9.00ч. с приветствие на кмета Веселин Драганов, който отправи пожелание „Нека най-добрият победи”.
Разпределението на играчите в отборите се осъществи с теглене на билетчета по реда на записване на участниците. С един и същи номер участваха двама човека. По регламент  всеки участник играе срещу всеки, като участва в 7 игри. По време на турнира резултатите се нанасяха на табло срещу името на всеки играч. Накрая точките се сумират и играчът с най-много точки е победител, обясни Стамен Овчаров.
Наградният фонд е осигурен от кмета Драганов, но от клуба не съобщават какъв е той, преди официално да станат ясни победителите. Това е само част от спомосъществувателството му. Пенсионерският клуб е изцяло на издръжка на Кметство Трудовец. Сметките за отопление, осветление и вода се поемат от кмета, каза Марияна Василева.


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Декември, 10:46

    Трудовчаните винаги запазват традициите.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 16 Декември, 23:23

    плаща герб , а не веселин драганов

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: jhjhb.ljh 23 Ноември, 00:36

    vmbj,mn

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (35)
70% Complete