Вторник, 18 Декември 2018, 23:14

Първи учебен ден и нова спортна площадка в с.Реброво

4 Октомври, 11:30
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 244 0

На 17.09.2018г. беше отбелязано началото на учебната година в Основно училище „Д-р Петър Берон“ – село Реброво. Заместник кметът на Община Своге инж. Валентин Михайлов поднесе приветствие от свое име и от името на кмета на Община Своге г-н Емил Иванов на учителския колектив, на всички ученици и техните родителите за успешна и ползотворна учебна година. Отец Стефан отслужи литургия за здраве и късмет, на тържеството присъстваха кметът на село Реброво г-н Георги Петков, общественици и гости.

Инж. Михайлов откри нова, модерна спортна площадка в двора на училището, която да спомага за правилното формиране на физическото възпитание на учениците и младите хора. Щастливите деца се насладиха на новата придобивка, като проведоха първите си спортни занимания. От името на кмета на Общината на децата бяха подарени футболни топки и екипи за спорт.

След края на тържеството инж. Михайлов осъществи и инспекция на ремонтираната през летния сезон детска градина в селото. Най-малките могат да се радват на обновени спални помещения и кътове за игра. Заедно с директора на детската градина г-жа Анелия Стоянова, бяха обсъдени нови възможности и последващи стъпки за по нататъшно обновяване на детското учебно заведение.

Източник: svoge.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (0)

Колко ще похарчите за коледни подаръци?

Анкета » коментари (0)

Колко ще похарчите за коледни подаръци?

отговори
Между 30 и 60лв (4)
70% Complete
Между 50 и 100лв (7)
70% Complete
Между 200-500лв (5)
70% Complete
Над 500лв (6)
70% Complete
Тази година няма да купувам коледни подаръци. (4)
70% Complete