Вторник, 7 Юли 2020, 02:31

Първият магазин на BILLA в Костинброд отвори врати

1 Ноември 2018, 10:22
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1324 2


Това е 121-вият магазин на веригата в България

1 ноември 2018 г., София – BILLA България официално отвори първия си магазин в Костинброд и вече присъства в 38 града в страната. Супермаркетът бе открит с тържествена церемония, която привлече стотици жители на Костинброд. Лентата на новия магазин бе официално прерязана от Бойко Сачански, Управител на BILLA България, Трайко Младенов, кмет на Община Костинброд, Атанас Тенев, председател на Общински съвет – Костинброд, и Марио Захаринов, представител на инвеститорите на BILLA Park.

Обектът се намира в новия модерен търговски комплекс на Костинброд – BILLA Park, простиращ се на площ от над 10 000 кв.м. Центърът е разположен на изключително комуникативно и удобно място – на главната пътна артерия улица „Славянска“ 34. BILLA Park ще осигури на клиентите лесен достъп до разнообразие от продукти и услуги.

Един от най-големите обекти в комплекса е магазинът на BILLA, който е 121-вият за търговската верига в страната. Супермаркетът ще предложи на жителите на Костинброд разнообразие от качествени стоки. Клиентите ще могат да се насладят и на апетитни месни и безмесни грил специалитети, прясно изцедени сокове и жива бира с уникален вкус. Обектът разполага и с удобен и уютен кът за хранене.

„Щастливи сме да открием първия си обект в Костинброд. Избрали сме удобна локация, която да предоставя възможност на жителите на града за приятно всекидневно пазаруване в модерен и атрактивен магазин. В него клиентите ще открият богатия и качествен асортимент, който е запазена марка на BILLA. Експанзията на нашата компания продължава, като до края на годината ще открием още обекти“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Подобно на останалите нови магазини от веригата, и този в Костинброд следва концепцията на компанията за енергийна ефективност на обектите й. Супермаркетът разполага със светодиодно осветление в търговската зала, а хладилното оборудване е с висок клас на ефективност. Въведена е и система за сградна автоматизация (BMS), която управлява отоплението, вентилацията, климатизацията и осветлението, а през нощта изключва всички консуматори, които не е необходимо да работят.
Атрактивните промоции на различни групи продукти ще направят пазаруването още по-приятно за жителите на Костинброд. Те ще имат възможност да пестят при ежедневните си покупки, особено ако използват BILLA карта, която им дава право на отстъпка от цената на над 600 специално подбрани стоки всеки месец.

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (1)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

Анкета » коментари (1)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

отговори
Да, смятам да почивам както всяка друга година (86)
70% Complete
Ще почивам само ако успея да намеря пари в тази криза (45)
70% Complete
Почивката ми ще е на вилата на село (51)
70% Complete
Ще почивам, но сигурно ще заменя морето с планина (26)
70% Complete