Събота, 20 Април 2024, 12:26

Първият учебен ден в ОУ "Св. Кирил и Методий" - (снимки)

17 Септември 2012, 12:45
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5109 3


270 ученици изпълниха площдката пред ОУ”Св.Св. Кирил и Методии” в кв. „Васил Левски” Ботевград. От тях 45 са първокласниците, записани в две паралелки с класни ръководители Ивнка Муканска и Петя Лазарова.Официални гости на откриването на новата учебна година бяха секретарят на Община Ботевград Цеца Иванова и Иван Начев- председател на ПП”ГЕРБ”, и общински съветник.
Ученици от по-горен курс приветстваха първокласниците с „добре дошли във вторият им роден дом”. Директорката Даниела Николова откри тържеството с думите: „Днешният ден е най-тържественият в българския календар. Той е очакван във всеки български дом. Днес ще напомним на обществеността, че българското образование зависи от всички ни. Защото само доброто и качествено образование и изграждане на ценностна система и възпитание у младите хора са нашият капитал за утвърждаване на България като модерна европейска държава”.
От името на всички родители Свтослава Тодорова пожела на всички възпитаници на учебното заведение всеки ден да прекрачват с усмивка училищния праг и жажда за знания. „Понякога може би ще ви бъде трудно, но това не бива да ви плаши, защото ние вашите родители ще бъдем до вас,за да ви помагаме.”
Откриването на новата учебна 2012-2013 година в ОУ"Св. Кирил и Методий" в Ботевград е за пета поредна година. Учебните занятия започват с 23-ма служители педагогочески персонал. За първи път тази година от 2007-ма, когато бе открито учебното заведение, в него ще учат седмокласници.
Вижте снимки от първия учебен ден.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 17 Септември, 20:24

    Кметското ли училище е най-важното от всички?И вие сте станали кметски гъзоблизци като Димитрина!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: поля 18 Септември, 09:30

    Коя Димитрина?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 18 Септември, 10:39

    Училището е на нас хората, ама тази директорка не е най-удачния човек - то червило, то къса пола,чете,защото не може да свърже две проси в едно сложно

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete