Четвъртък, 25 Април 2024, 23:00

Първото йога студио бе открито в Ботевград

16 Октомври 2018, 15:07
(17) (4)
Ботевград - Новини
Прочетена: 8747


Живеем в свят, в който никога нямаме време за себе си, претоварени сме със срещи, които трябва да осъществим, със задачи, които трябва да свършим, с обаждания, които трябва да проведем. Живеем с препълнени седмични графици и с идеята, че вечно сме заети. И най-лошото е, че сме свикнали да мислим, че това е нормалния начин на живот, който трябва да водим.

Представям ти новооткритото иновативно йога студио, което ще те потопи в цялостна трансформация. Ще забавим темпото с йога практики и ще го покачим с аеробика. Моята мисия е да ти помогна и заедно да се учим всеки ден на воля, търпение и самодисциплина.

Balance Studio те приветства в своето уютно място, в което човек може да намери алтернативни решения на съвременни проблеми ( болки в гърба, стрес, главоболие )

Какво ще предлагаме?

 Йога практики за начинаещи и напреднали, благодарение, на които можеш да предизвикаш тялото си, да облекчиш болките, напрежението, сковаването, да намалиш безпокойството, да забавиш темпото, да превърнеш тялото си в по-силно, по-гъвкаво, по-издръжливо и да изградиш контрол върху дишането, самодисциплина, увереност.

 Аеробика за възрастни и деца - динамична, мотивираща и ефективна тренировка, с която да тонизираме тялото. Тя тренира и увеличава силата, гъвкавостта и координираността. Целта на аеробиката е да развива сърдечно-съдовата издръжливост, като паралелно да се изгарят калории, да оформи и стегне тялото, да укрепи физическото здраве и да го поддържа

 Библиотека с полезни книги на здравословна тематика

 Спокойно място, в което да отделиш време за себе си

И знай, че тази малка част, която търсиш, за да намериш баланса си е вътре в теб. Ела да я потърсим заедно!

Участие в практиките става само с предварително записване на място в студиото ( гр.Ботевград – сградата на сините плочки, ет.2 )
или на страницата във Фейсбук: www.facebook.com/balancestudiomindbodylife


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (190)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete