Петък, 19 Април 2024, 01:07

Пътни инциденти

16 Ноември 2020, 10:42
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 720 0


Около 13.50 часа на 13 ноември в РУ-Самоков постъпил сигнал за пътен инцидент на пътя Самоков – Дупница. На местопроизшествието е извършен оглед. По първоначални данни е установено, че мотоциклет „Кавазаки" е предприел изпреварване на товарен автомобил „Форд Транзит", при което се е ударил странично в него. Пострадала е 27-годишна пътничка от мотоциклета, настанена за лечение с фрактура на крак в областта на тазобедрената става, без опасност за живота. Двамата водачи са тествани с дрегер, отчел отрицателни резултати. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 18 часа на 13 ноември в РУ-Своге постъпил сигнал за блъснат пешеходец на ул. „Дунав". На място е установено, че лек автомобил „Опел Зафира" е ударил в зоната на пешеходна пътека 59-годишна пешеходка. Пострадалата е настанена за лечение с фрактура на таза, без опасност за живота. Водачът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 4.53 часа на 15 ноември в ОДМВР-София постъпил сигнал за пътен инцидент на пътя Ихтиман – Самоков, на около 530 метра след жп прелез „Живково". При огледа на местопроизшествието е установено, че лек автомобил „Ауди А4" е самокатастрофирал в крайпътно дърво. В резултат на удара една от пътничките е починала на място. Водачката също е починала от травмите си в линейката, изпратена за оказване на първа медицинска помощ. Другата пътничка е транспортирана в болница с черепно-мозъчна травма и фрактура на ръка. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 21.05 часа на 15 ноември в РУ-Сливница постъпил сигнал, че лек автомобил се е блъснал последователно в оградите на два адреса на ул. „Иван Вазов", нанасяйки значителни материални щети. Изпратените на място полицейски служители установили, че автомобилът е „Ауди А4", а водачът му неправоспособен 14-годишен младеж от София. Непълнолетният е изпробван с дрегер, отчел отрицателен резултат. По случая е образувано досъ дебно производство.




Източник: ОДМВР-София

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete