Петък, 29 Март 2024, 08:26

Патриотични подаръци за всички първокласници в община Костинброд

17 Септември 2018, 14:31
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1998 0


По повод първия учебен ден всички първокласници в община Костинброд получиха патриотични подаръци. Освен задължителните комплекти и материали, с които започват учебната година, първолаците бяха зарадвани и от допълнителни пособия. Патриотични тетрадки с ликовете на Васил Левски и Гоце Делчев, химикалки с българския трибагреник, тетрадки с малки и големи квадратчета и молив - това бяха допълнителните пакети, които всеки първокласник получи. 
Кампанията стартира на 15 септември при откриването на обновената сграда на Второ ОУ "Васил Левски" гр. Костинброд. Народният представител Юлиан Ангелов подари на директорката Красимира Манов материалите за първокласниците. Преди официалното откриване на учебната година на 17 септември заместник областният управител Николай Борисов, главният секретар на Българска агенция за инвестиции и заместник председател на Общински съвет - Костинброд Анна Радовска и Георги Илиев, управител на книжарница "Копи принт" (който осигури и част от материалите), посетиха училищата в Костинброд и Петърч, където предадоха на класните ръководители подаръците за учениците. В с. Драговищица пък кметът Албена Виденова подари учебните помагала на първолаците.
Борисов беше и сред официалните гости на откриването на учебната година в Първо ОУ "Васил Левски", където до скоро преподаваше. Той пожела на родители, ученици и учители взаимно уважение и връчи наградата за учител на годината на Поля Масларова.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete