Четвъртък, 25 Април 2024, 14:40

Пенсионерски клуб „Люляк“ отпразнува своя 30-годишен юбилей

2 Декември 2019, 11:20
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1250 0


На 30 ноември 2019г., Пенсионерски клуб „Люляк”, гр.Костинброд чества 30 години от създаването си. По случай рождения си ден бе поканил приятелите си от ПК „Надежда”, град Долна Баня, ПК „Номер 3” от град Пазарджик, ПК “Надежда” от град Годеч и своите съграждани от ПК „Кавака“, Първи район на град Костинброд и ПК „Жар“ от село Голяновци, община Костинброд.

Г-н Андрей Младенов- председател на ПК ”Люляк”, заедно с Агна Митова и Димитана Милчева посрещнаха повече от 200 пенсионери в община Костинброд с питка, мед и сол.
Пенсионерският клуб от община Костинброд се беше подготвил с музикална и хумористична програма за настроението на всички и с поканата на официални гости, дошли да поздравят всички пенсионери.
Кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов поздрави пенсионерите и им пожела здраве, дълголетие и много настроение. Да продължават да се събират и да си гостуват. Честити и християнския празник - Андреевден на всички присъстващи, като поздрави имениците, носещи името Андрей и техните производни.
Поздрави и подаръци костинбродските пенсионери получиха от г-жа Росица Иванова – председател на клуба в град Годеч, г-жа Лазарова- председател на клуба в град Долна баня, г-н Палеж Никола - председател на клуба в град Пазарджик и г-жа Цецка Павлова- председател на клуб „Кавака“, Първи район, град Костинброд.

На събитието бяха поканени и Председателят на Общински съвет-Костинброд- д-р Атанас Тенев, г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд и г-н Симеон Спасов- кмет на село Голяновци.

За доброто настроение на всички гости се погрижиха част от танцов състав „Зорница“ към НЧ ”Иван Вазов-1947”, Агна Митова и оркестър „Трафик“.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (184)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete