Събота, 20 Април 2024, 19:02

Пет гола и загуба за Чавдар в мача с Оборище Панагюрище

25 Октомври 2018, 18:56
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 1321 5


Резултатен мач, в който надеждата за победа на домакините се изпари още през първото полувреме, изиграха отборите на Чавдар Етрополе и Оборище Панагюрище от междинния 12-ти кръг на първенството в Югозападната Трета лига. Всички срещи в групата бяха вчера /сряда, 24 октомври/ от 16.00ч.
Отборът на Етрополе излезе мотивиран да покаже добра игра и да бъде сериозен съперник на представящия се повече от успешно тим на Оборище, което до някъде се получи в първите минути на срещата, но с напредването на игровото време се виждаше, че единайсеторката на Чавдар не намира правилния начин за реализиране на своите положение, че има напрежение в отиграванията и че това не води до успех. В някои от ситуациите нямаше разбирателство в замислените атаки, допускаха се грешки и сякаш имаше някакво пренавиване или пък на моменти не навреме проявени реакции и това внесе повече хаос в тима на домакините и не им помогна да прекъснат негативната серия от загуби.

В 20-ата мин., при едно ненужно излизане напред от страна на вратаря на Чавдар се стигна до гол в полза на гостите, реализиран от Николай Колев. Последваха опити за изравняване от етрополската формация, което не попречи на Оборище да си търси сигурност в мача и в 39-ата мин. те вече водеха с 2:0, а в оставащите минути до края на първото полувреме, зрителите имаха удоволствието да видят още два гола в рамките на три минути. В 43-ата се стигна до 3:0, а в 45-ата мин. домакините върнаха един гол с автор Николай Иванов.

Началото на втората част не се различаваше много от всичко, което поднесоха 22-ата на терена до този момент, като в 73-ата мин., футболист на Панагюрище отправи много силен удар към врата на Чавдар и топката рикошира в напречната греда, като само сантиметри и трябваха, за да посети мрежата пазена от Христо Матев. Почти в края на мача за игра с ръка бе отсъдена дузпа за етрополци, която успешно изпълни отново капитанът Николай Иванов, но даденото 3-минутно продължение не стигна за нищо повече от победа за Оборище Панагюрище и загуба за Чавдар Етрополе. Внимание трябва да се отдаде на треньора на гостуващия тим, изявеният в близкото минало футболист на Левски София и на Националния отбор на България /1973-1979г./, Войн Войнов.

Състав на Чавдар Етрополе : Христо Матев, Йордан Йовчев, Денислав Ганчев, Александър Събев, Георги Атанасов, Калоян Радков, Виктор Пенчев, Николай Ботев, Николай Иванов, Иван Мишев, Симеон Вешев и резерви: Милен Георгиев, Сотир Илиев, Васил Бънов, Калоян Тодоров, Николай Атанасов, Станислав Благоев
Ст.треньор: Красимир Стоев

Състав на Оборище Панагюрище: Кирил Акалски, Атанас Куманов, Димитър Руйчев, Георги Кременлиев, Станислав Георгиев, Ванчо Траянов, Емил Колев, Петър Петров, Владимир Каптиев,Георги Стефанов, Николай Колев, Благой Стоянов, Любомир Гуцев, Кристиян Петков, Лъчезар Георгиев, Мариян Наплатанов, Мурад Ибрайм, Стефан Митев
Ст.треньор: Войн Войнов

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (3) (1)
    1. добавен от: Анонимен 25 Октомври, 21:21

    Време е да се разтуря!

  • Отговори (4) (1)
    2. добавен от: Анонимен 25 Октомври, 21:26

    След следващите 5 загуби до края на сезона и това ще стане11

  • Отговори (2) (1)
    3. добавен от: Анонимен 26 Октомври, 07:05

    Закривай!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 29 Октомври, 10:20

    Не бързай да закриваш,отбора ще започне и с победите

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 1 Ноември, 11:51

    Какво значение има дали бият или падат.Кои го интересува тия неказърници.Само харчат грешни пари.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete