Събота, 5 Декември 2020, 08:03

Петър Алексиев от The Khans - българското ни прави различни и уникални (видео)

17 Ноември, 15:41
(1) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 645 0


Момчетата от електронното дуо "The Khans" представиха наскоро последния си проект, наречен "Lose yourself". С него те смятаха да участват на големия фестивал Tomorrowland.
"За тази година отпаднаха всички дати, които Tomorrowland беше създал предварително. Опциите от нас остават големи. Все пак ние сме българи и трябва да сме възможно най-високо. Имаме пълния потенциал да го направим, борим се денонощно за постигане на тази наша цел. Поставили сме си времето до 2023 г. това да се случи", сподели композиторът Петър Алексиев, който е от Костинброд.
Във всяка песен момчетата вплитат елементи от българския фолклор и история. Не е по-различно и в последния им проект, в който участват певиците Гергана Димитрова - Белонога и Кристина Дончева.
Петър Алексиев ги определи като космически певици. А по думите му в "The Khans" слагат всеки път по нещо българско, защото това ни прави уникални и различни от целия свят." 
Тук идеята ни беше да представим видеоклип, в който реално, когато човек знае истинското си минало, става достатъчно силен да започне да вярва в себе си и да преоткрива нови светове, в които да покаже истинското си "Аз". 
"Предимно млади хора ни слушат. Все повече хора от чужбина започват да ни слушат. Нашите песни са доста слушани в Израел, което много ни изненада", отбеляза Алексиев.
Източник: https://www.bgonair.bg/

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (9)

Какво е Вашето мнение за затварянето на ул."Свобода?

Анкета » коментари (9)

Какво е Вашето мнение за затварянето на ул."Свобода?

отговори
Напълно съм съгласен (662)
70% Complete
Не съм съгласен (395)
70% Complete
Съгласен съм за еднопосочно затваряне на улицата (356)
70% Complete