Четвъртък, 28 Март 2024, 23:37

Петър Курумбашев в откровен разговор за политиката, образованието и бъдещето на ЕС

25 Април 2017, 09:29
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1291 4


Задълбочен и много наситен с информация разговор проведоха учениците от община Етрополе с евродепутата Петър Курумбашев, който се отзова на поканата, която му отправиха младшите европосланици от СУ "Хр.Ясенов". Събитието е част от програмата за училища посланици на Европейския парламент. На срещата присъстваха още : Димитър Димитров кмет на община Етрополе, Румен Гунински кмет на община Правец, Владимир Александров общински съветник, ръководството на СУ "Хр.Ясенов", ученици и учители от останалите училища в община Етрополе. Гостите бяха посрещнати с много настроение за което се погрижиха танцьори от ТА "Балканска младост" и с китка здравец . Младшите посланици показаха сериозна подготовка и познания по въпроси засягащи институциите, работата и проблемите на Европеския парламент. Петър Курумбашев отговори търпеливо и изчерпателно на поредицата от въпроси, като поднесе информацията разбираемо и с видимо удоволствие от вниманието към неговата работа.
В края на срещата младшите посланици подариха своя картина с послание, която г-н Курумбашев обеща да постави в работния си кабинет в Брюксел. Предизвикателство към него бе да покаже уменията си във футбола, които се оказаха доста добри. Благодарност за отделеното време и проявено внимание към учениците изказа Мила Манчева директор на СУ "Хр.Ясенов".

Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (3)
    1. добавен от: Анонимен 25 Април, 11:08

    а крадец гавалюгашев не може да участва в такъв разговор, защото не разбира от политика, няма образование и никаква надежда за бъдеще

    • (4) (1)
      1. добавен от: Анонимен 25 Април, 18:04

      Има успешен бизнес, който е създал с главата си, а не с крадени пари, както някои личности, зарад които рониш крокодилски сълзи.

  • Отговори (2) (0)
    2. добавен от: Анонимен 25 Април, 17:47

    Всички изяви независимо какви този или тази не се научи да прави добри снимки по отблизо нищо не се вижда

    • (1) (0)
      1. добавен от: Анонимен 25 Април, 18:08

      Фотоапаратът му е калпав, евтинджос, както се казва. Друг е въпросът, че и притежателят му е калпав, не знае, как да работи с настройките.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete