Петък, 29 Март 2024, 03:14

Петима мъже са задържани във връзка с извършен грабеж в Костинброд

11 Март 2019, 12:53
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 974 1


Около 23.55 часа на 7 март в РУ- Костинброд постъпил сигнал за семейство, нападнато в дома им. Незабавно на адреса са изпратени полицейски служители, пред които 44- годишният обитател заявил, че група непознати мъже, някои от тях маскирани, са нападнали него и двамата му синове, заплашили са съпругата му с кухненски нож, като след нанесения побой са се оттеглили в неизвестна посока. Мъжът заявил, че след инцидента е установил липсата на мобилен телефон.

По данни на потърпевшите, повод за нападението е обвинение спрямо 44- годишния мъж, че е запалил огън в чужд имот, за което в РУ- Костинброд е образувана преписка. Потърпевшите са освидетелствани с различни по вид леки телесни повреди. След бързи оперативно- издирвателни действия е установена самоличността на извършителите, като първоначално са задържани четирима от тях, всичките криминално проявени и осъждани от Костинброд. Впоследствие е задържан и пети криминално проявен и осъждан костинбродчанин, издирването на шестия нападател продължава.

По случая е образувано досъдебно производство, разследването по което продължава под наблюдението на районната прокуратура.

Източник: ОДМВР-София

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete