Събота, 23 Март 2019, 17:11

Петима мъже са задържани във връзка с извършен грабеж в Костинброд

11 Март, 12:53
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 489 1


Около 23.55 часа на 7 март в РУ- Костинброд постъпил сигнал за семейство, нападнато в дома им. Незабавно на адреса са изпратени полицейски служители, пред които 44- годишният обитател заявил, че група непознати мъже, някои от тях маскирани, са нападнали него и двамата му синове, заплашили са съпругата му с кухненски нож, като след нанесения побой са се оттеглили в неизвестна посока. Мъжът заявил, че след инцидента е установил липсата на мобилен телефон.

По данни на потърпевшите, повод за нападението е обвинение спрямо 44- годишния мъж, че е запалил огън в чужд имот, за което в РУ- Костинброд е образувана преписка. Потърпевшите са освидетелствани с различни по вид леки телесни повреди. След бързи оперативно- издирвателни действия е установена самоличността на извършителите, като първоначално са задържани четирима от тях, всичките криминално проявени и осъждани от Костинброд. Впоследствие е задържан и пети криминално проявен и осъждан костинбродчанин, издирването на шестия нападател продължава.

По случая е образувано досъдебно производство, разследването по което продължава под наблюдението на районната прокуратура.

Източник: ОДМВР-София

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (11)

За или Против "Синя зона" в центъра на Ботевград

Анкета » коментари (11)

За или Против "Синя зона" в центъра на Ботевград

отговори
За (125)
70% Complete
Против (155)
70% Complete
Необходимо е. В противен случай няма как да се избегне хаосът (39)
70% Complete
Не съм съгласен да плащам, за да има къде да паркирам (33)
70% Complete
Не ме интересува (10)
70% Complete