Сряда, 24 Април 2024, 09:45

Петима са задържани при полицейски акции срещу наркоразпространението в областта

23 Ноември 2020, 11:59
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2230 4


Криминалисти от РУ-Ботевград задържали двама местни жители- на 32 и 23 години, известни на органите реда, в чиито раници открили общо четири сгъвки, съдържащи 4.15 грама суха зелена тревиста маса канабис.

Около 20.30 часа снощи, в с. Разлив, служителите на реда извършили проверка на лек автомобил „Пежо 206", с водач от Мездра и двама пътници от Ботевград. 20-годишният шофьор е задържан за срок до 24 часа, след като у него било намерено топче суха тревиста маса с тегло около 1.3 грама, реагираща на марихуана.

Около 13.20 часа на 20 ноември, при извършване на обход в района на детска градина в Ихтиман, служители на районното управление извършили проверка на 17-годишен младеж, известен на инспекторите Детска педагогическа стая. След като от него била иззета зеленикаво-кафява листна маса, реагираща на марихуана, непълнолетният е задържан с полицейска мярка и впоследствие предаден на родител. Три часа по-късно и втори непълнолетен попаднал в ареста на РУ-Ихтиман за притежание на наркотично вещество. 14-годишният бил проверен от служителите на реда в района на учебно заведение, при което от него била иззета саморъчно свита цигара с канабис. Той също е задържан с полицейска заповед, след което предаден на родител.

Действията по разследване на случаите продължава под наблюдението на прокуратурата.

Източник: ОДМВР-София

Коментари (4)

  • Отговори (5) (0)
    1. добавен от: ДГГ 23 Ноември, 21:29

    Полицията е много добра в кокошкарски действия. Такива незначителни количества са разрешени за лично ползване в повечето бели държави. А кой ще лови корупционерите, крадците на държавна собственост и престъпленията на управляващите?

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 24 Ноември, 11:39

    Белегански ли е?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 24 Ноември, 11:39

    А кога сиганите с техните мешилки

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 25 Ноември, 12:08

    Полицията е на заплата бе брат,как си представяш че ще хванат някой по-голям,та нали ще остане полицайчето без работа,те си го знаят! Много е жалко че повечето от полицията са събирани с лопатата от околните села,даже облечени в униформа те пак си говорят на техния селски диалект,а мисленето им даже по-зле ! Уважението идва след добре свършена работа,такива като вас са само за цирка !Да живее родната (селска) милиция !

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete