Вторник, 16 Април 2024, 14:25

ПГ по КТС в съвместна инициатива с Кауфланд България

5 Октомври 2017, 17:14
(1) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2215 3


Тази седмица представители на фирма Kaufland България бяха гости в ПГ по КТС гр. Правец. Официален гост и лектор беше Михаил Петров-  главен финансов директор на компанията. Възпитаниците на училището напълниха най-голямата зала в него. Темата на лекцията беше IT Hub, като чрез презентация и съвременни актуални примери от практиката г-н Петров представи пред аудиторията основни опорни линии за установяване на устойчив съвременен бизнес. Освен бизнес насоки, които бяха презентирани,  главна цел на посещението е бъдещо партньорство с ПГ по КТС.

Фирма Kaufland България има намерения да инвестира десетки хиляди левове под формата на стипендии за възпитаниците. Главната идея е през пролетта да се организира състезание по информатика, в което всеки ще може да покаже на какво е способен и да спечели награда. Най-добрите 10 ще спечелят финансова стипендия. Kaufland България следва последователна политика за енергийноефективен начин на работа и чрез своята презентация би искала да привлече бъдещите специалисти от IT сферата.

Припомняме, че по- рано през тази година Kaufland България сподели, че планира да инвестира 470 000 лева в програмата си за електромобили до края на 2017 година. Сумата включва средствата, вложени в закупуването, изграждането и монтажа на бързозарядни електростанции на паркингите на пет филиала в страната, както и добавянето на електромобили към автопарка на компанията.

Ръководството на ПГ по КТС пожелава успех и апелира за участие своите настоящи възпитаници, защото това е наистина една невероятна възможност за тях!



Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 8 Октомври, 12:43

    Браво!

  • Отговори (0) (1)
    2. добавен от: 1 9 Октомври, 09:13

    Не е браво!!
    Този Михаил Петров - главен финансов директор на Kaufland, е говорил на учениците, че нямало смисъл да учат в университет и ще им дава по 300 лв на месец, до като завършат 12 клас.
    Той не виждал смисъл да учат, естествено за да си набави нископлатени кадри.
    Добре, че беше младият учител Венцислав Начев, който смело застъпи зад учениците и засрами Михаил Петров - финансовия директор.

  • Отговори (1) (1)
    3. добавен от: Анонимен 9 Октомври, 13:55

    Страхотно, но може ли поне една по-ясна снимка. Много "на тъмно" тази лекция :D :D :D

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (118)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (47)
70% Complete