Петък, 19 Април 2024, 15:17

ПГМЕ отново на финалния кръг на състезанието на ЧЕЗ

14 Февруари 2019, 10:04
(0) (0)
Средногорие - Новини
Прочетена: 754 0


За поредна година учениците от XII клас на ПГМЕ достигнаха до финалния кръг на състезанието „Стани стипендиант на ЧЕЗ“, в което участват професионални гимназии от цялата страна.  

Състезатели Пламен Николов и Даниел Стаменов от XIIa клас, специалност „Автоматизация на непрекъснати производства“, не само показаха отличните си знания, но Даниел е и единият от двамата участника в това състезание на национално ниво, които са получили максималния възможен брой точки. Този успех не би бил възможен без високия професионализъм и всеотдайната подкрепа на техните преподаватели инж.Недка Вълчева и инж.Петя Даракова.

Може би тук е мястото да отбележим, че миналогодишните състезатели на ПГМЕ в „Стани стипендиант на ЧЕЗ“, благодарение на доброто си представяне и най-вече на отличните си професионална подготовка в ПГМЕ, сега са студенти задочно обучение по специалност „Електроенергетика“, като същевременно Роберт Василев е служител на „Дънди Прешъс Металс“ ЕАД, а Илия Радостинов, след няколко месеца работа в ЧЕЗ, реши да продължи кариерата си в „Аурубис България“. Пожелаваме на сегашните състезатели още по-добро представяне и на финалния кръг, и на стажа в Испания,а и също такъв успешен старт в живота след дипломирането от ПГМЕ.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ЧЕЗ Разпределение

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete