Четвъртък, 25 Април 2024, 11:55

ПГПЧЕ "Алеко Константинов" изпрати Випуск 2020 при стриктни мерки

24 Май 2020, 21:55
обновена на 25 Май 2020
(3) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 4395 1


По традиция всяка година на 24 май дванадесетокласниците от ПГПЧЕ "Алеко Константинов" преминават през двора на своята любима гимназия, облечени в приказни тоалети. За всички ученици и учители това остават едни от най-незабравимите моменти.

Тази година е по-различна от всички останали поради действащите към момента извънредни мерки, свързани с епидемиологичната обстановка в страната ни. Засега това така дългоочаквано събитие се отлага.

Абитуриентите на гимназията в град Правец днес се събраха в двора на обособените за тази цел зони, при строги мерки и правила за дезинфекция, за да усетят поне част от вълнуващите емоции. В двора днес нямаше стотиците родители, близки и приятели, които да се насладят на всички завършващи. 

Директорът на гимназията - Цветанка Щерионова, класните ръководители на паралелките и родител на абитуриент от Випуск 2020 отправиха своите поздравителни слова към всички присъстващи.

Учениците, заедно със своите класни ръководители, пуснаха във въздуха разноцветни балони, които да "оцветят" спомените на всички за този ден.

След като удари и последният училищен звънец за тях , всички  запечатаха този момент с много снимки, като за тази цел бяха изработени специални рамки върху стойки пред входа на гимназията.

На добър час, скъпи дванадесетокласници! 

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Гост 26 Май, 07:52

    Толкова набързо, че почти никой не разбра! Част от децата, също!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete