Четвъртък, 18 Април 2024, 16:02

ПГТМ изпрати своите зрелостници

15 Май 2012, 09:42
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5645 11


Въпреки дъжда, днес ПГТМ ”Хр. Ботев” изпрати официално зрелостниците от випуск 2012 г. Тържеството започна с посрещане знамето на учебното заведение и химна на Република България. Приветствено слово даде директорът на учебното заведение Добрин Христов.
„Скъпи зрелостници, ето, че настъпи последният учебен ден за вас. Денят е тъжен и радостен, защото дойде моментът на раздялата. Ние се разделяме с вас, последния випуск, на който се постарахме да дадем всичко, което можем и знаем. В съвместния ни живот е имало и хубави , и трудни моменти. Моменти ,в които ви се е струвало, че не се отнасяме добре с вас. Простете ни за тези моменти. Но знайте, че през цялото време се ръководехме от това да ви научим на колкото може повече знания и умения. Днес,  напускайки завинаги училищната скамейка, вие отивате в реалния живот, където да можете да се справите, колкото се може по-добре, да намерите своята пълноценна реализация в работата и в живота въобще. Тук е мястото с гордост да кажа, че ПГТМ е в топ 10-те професионални училища в България, по професионална реализация на завършващите ученици. И запомнете, където и да се намирате, че сте възпитаници на ПГТМ „Хр. Ботев”. На добър час в живота!”
След трогателните думи на директора Христов, г-жа Братанова прикани всички ученици бурно да аплодират абитуриентите. „Скъпи абитуриенти, днес е вашият ден, който ще се опитаме да направим незабравим за вас, защото всички ние много ви обичаме”. С тези думи г-жа Братанова сложи началото на кратка музикална програма. Училищният двор бе огласен от песните „Един неразделен клас”, „Мои приятели”, „Моят клас” и „Пак ще се срещнем след 10 години”.Соня Цветанова от 11-ти „д” клас приветства също зрелостниците от името на всички ученици. Йорданка и Магдалена от 8-ми „а” клас изпяха песента на Росица Кирилова „Учителко любима”. Бисер от 10-ти клас декламира стихотворенията „Последен звън”, „Най-хубавият час”.
По време на тържеството бяха присъдени номинации на випуск 2012 г. в различни категории. За отличник на випуска, грамота получи Йонка Василева от 12 ”д” клас. Грамота за прилежен ученик получи Камелия Пламенова от 12-ти „е” клас. Мариян Стефчов от 12-ти „б” клас получи отличие за спортист на випуска, а за мистър боди-билдинг бе избран Теодор Петров от 12 „а” клас. Николай Драганов от 12-ти „е”  бе номиниран в категория „ Най-много отсъствия”. Деница Григорова от 12-ти „б” клас пък спечели грамота за най-чаровна усмивка. За Мис и мистър ПГТМ бяха отличени  Преслава Маринова Стоянова от 12-ти „д” клас и Велислав Бориславов Иванов от 12-ти „в” клас.
В края на програмата г-жа Братанова припомни, че по стара българска традиция, абитуриентите се изпращат с менче вода, за да им върви в живота, и за да постигнат мечтите си. Директорът Добрин Христов изпълни  ритуала.

Източник: balkanec.bg

Коментари (11)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 15 Май, 10:35

    Запазете този ентусиазъм и в битките с живота

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 15 Май, 10:47

    :x

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 15 Май, 11:45

    УСПЕХ! :D :D :D

  • 5.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 15 Май, 13:58

    Погледнете в ГП4Е-то какви са красиви, тук само некви мангали и най-големите кобили.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 15 Май, 16:11

    :lol:

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 15 Май, 17:09

    Dobri sa si! :lol:

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 15 Май, 20:27

    super steeee :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 16 Май, 09:32

    много са си хубави, всички млади са хубави, не трябва да правите сравнение между различните училища, радвайте се на младостта си и дано повече успехи в предстоящия живот да имате от нас по-старите

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (120)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (40)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (48)
70% Complete