Четвъртък, 4 Юни 2020, 05:09

По 40 лв. за интернет ще получат учениците от НПГ по КТС-Правец

6 Април, 16:38
(4) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2774 7


По предложение на ръководството на училището и с решение на Педагогическия съвет, който днес заседава онлайн, учениците от НПГ по КТС ще получат по 40 лв. за интернет. Така възпитаниците на компютърната гимназия безпроблемно ще са онлайн. Училището ще покрие сметките им за интернет за два месеца / по 20 лв.на месец/.

„Приемаме мярката, за да имат всички наши ученици достъп до интернет. Съзнаваме, че трудната в момента ситуация създава финансови притеснения за много семейства. За да няма такива, които се чувстват неловко поради стеклите се обстоятелства, ние решихме да приложим мярката за всички възпитаници на НПГ по КТС. Нека това бъде един малък жест от наша страна. Същевременно се надявам учениците да приемат решението и като своеобразен ангажимент от тяхна страна, за да участват съвестно и отговорно в онлайн обучението.

Осигурявайки интернет за всички, ние сме спокойни, че учениците ни имат равен достъп до онлайн комуникацията"-коментира директорът на НПГ по КТС д-р инж. Трифон Трифонов.Източник: balkanec.bg

Коментари (7)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (13)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (13)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (1076)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (114)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (81)
70% Complete
Мир по Земята (165)
70% Complete