Четвъртък, 28 Март 2024, 21:31

Почина Дим Дуков

28 Февруари 2012, 10:45
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2592 3


Дим Дуков почина в 7.15 ч. тази сутрин от полиорганна недостатъчност, вчера отказаха бъбреците му. Това съобщи за БГНЕС д-р Петър Керемедчиев от болница "Доверие".
Ние бяхме пристрастни към него, жалко, много жалко. Той беше кауза за нас, повече от месец беше при нас, сподели още д-р Керемедчиев. Актьорът Камен Воденичаров не пожела да коментира кончината на близкия си приятел Дим Дуков.
През януари тази година Дим Дуков беше приет в болница "Доверие", където претърпя две операции, защото е имал проблеми със стомаха. Те са били планирани. След първата операция се е наложило провеждането на втора, след което положението на пациента се е влошило. Тогава той беше поставен на командно дишане и не беше в кома. Проведени бяха консултации с други лекари. Положението на Дуков беше стабилизирано и му предстоеше лечение, обясни тогава Камен Воденичаров.
Дим Дуков спечели популярност като коафьор, който остави светския живот и влезе в манастир, като прие името отец Дамаскин. Той не крие хомосексуалната си ориентация и бе сред основателите на клуб "Спартакус". Син е на известния български аниматор Стоян Дуков.


Източник: bgnes.com

Коментари (3)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete