Петък, 29 Март 2024, 01:29

Покана към сладкарски и хранително-вкусови фирми за участие в Международен фестивал на сладкишите

29 Юни 2016, 10:07
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1197 0


На 22 юни т.г. в Областна администрация на Софийска област се проведе официална среща между Областния управител на Софийска област и новият посланик на Република Азербайджан в България, Н. Пр. Наргиз Гурбанова. На срещата г-жа Гурбанова отправи конкретни предложения за сътрудничество между Република Азербайджан и Софийска област. Тя отправи покана от Националната кулинарна асоциация на Азербайджан за провеждане на IV-я Международен фестивал на сладкишите в азерския град Шаки на 20 юли 201бг.
 
По време на изложението се дава възможност на хранително-вкусови компании да демонстрират продуктите си. Това не е просто изложение, тъй като хранително-вкусовите компании с най-качествени продукти ще бъдат удостоени със сертификати и медали.
 
Осигурява се 9 кв. м изложбена площ, за която следва да се заплати наем от 750 евро. Една компания може да вземе повече от 1 място на изложението.
 
Група от двама човека от всяка страна ще представят своите национални сладкиши и съответно ще бъде предоставена специална изложбена маса (за която е необходимо да осигурите национален и фирмен флаг и други национални символи). Разходи за 3-дневно настаняване в хотел е осигурено от организаторите за първите 15 страни. Дори да не сте една от първите 15 страни, Вие ще получите големи намаления в хотелите.
 
Компаниите трябва да потвърдят по-рано, за да се възползват от отстъпки за цените на хотелите. Разстоянието между столицата Баку и Шаки е около 3 часа с автомобил.
За представители на хотелски и ресторантьорски бизнес и други компании с различен обхват се предоставят същите възможности на изложението, както на хранително-вкусовите компании.
 
Всяка година Национална кулинарна асоциация на Азербайджан организира Международен традиционен фестивал на сладкишите в град Шаки. Делегации от различни страни ще представят техни традиционни специфични сладкиши на изложението. Миналата година броят на делегатите от различни страни беше 15. По същото време различни региони от Азербайджан също представиха техните традиционни сладкиши на изложението.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete