Четвъртък, 25 Април 2024, 14:58

Положиха първия слой асфалт на пътя Цръклевци - Драгоман

8 Юни 2019, 21:20
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 1567 0


Продължават дейностите по пълната рехабилитация на път III-8103 Цръклевци – Василовци – Мало Малово – Раяновци – Голямо Малово – Драгоман. Ремонтните дейности са разделени неофициално на две отсечки. От Драгоман до село Раяновци и от село Раяновци до село Цръклевци. Към днешна дата от Драгоман до Раяновци е поставен първия слой асфалт. Вече се поставят и канавки около пътното платно. Изграждат се и нови водосточни съоръжения на местата където пътя има други пресичания. С това неприятните емоции за водачите в този участък, които до скоро трябваше да се движат върху основния слой от чакъл, са вече загърбени. Все пак водачите трябва да продължават да се движат с повишено внимание и съобразена скорост защото все още по цялото протежение на пътя се извършват всякакви строителни работи и продължава да се движи тежка пътна механизация.

За пътя има и въведено от АПИ ограничение за движение в едната лента от км 2+000 до км 20+600 поради ремонтните дейности на настилката в светлата част на денонощието. Движението се осъществява в свободната лента.

Инвестицията е за над 8 млн. лв. с ДДС, осигурени от републиканския бюджет, а собственик на пътя е държавната Агенция пътна инфраструктура. Изпълнител на ремонта е „Щрабаг”.


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Драгоман

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (184)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete