Четвъртък, 25 Април 2024, 16:08

Посланикът на Турция Хасан Улусой посети Ботевград

20 Ноември 2019, 23:45
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1570 0


Днес посланикът на Турция Хасан Улусой посети Ботевград. Визитата е част от обиколката на фирми в страната, собственост на турски инвеститори, която е предприел г-н Улусой заедно с делегати.

Като част от обиколката си днес посланикът навести фирма”Микроак”, именно това е поводът за пристигането му в Ботевград. Хасан Улусой бе придружен от търговски съветник, Осман Ак – собственик на фирма „Микроак“ в Ботевград и председател на Икономическия комитет за развитие на икономическите отношения на Турция в България, както и други официални лица.

Посланикът на Турция се срещна и с кмета на Община Ботевград Иван Гавалюгов, който разказа на кратко на гостите за културните, инфраструктурните и икономическите особености на нашия град, като отбеляза и съществения принос на фирма „Микроак” за развитието на икономиката в района.

По време на срещата Хасан Улусой спомена за провелия се вчера двустранен бизнес форум в София, на който е присъствал министърът на икономиката на България. Заедно са обсъдили възможности да се подобрят търговските отношения между България и Турция и съответно да се увеличат инвестициите.

„Нашите предприемачи не трябва да се стремят да спечелят само пари посредством предприятията си. Те трябва да се стремят да спечелят уважението и сърцата на населението в района, в който развиват своя бизнес. Много съм щастлив от факта, че г-н Осман Ак е постигнал това тук ”- каза в допълнение посланикът на Турция Хасан Улусой.




Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (185)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete