Четвъртък, 25 Април 2024, 23:03

Потребители изказват своята признателност към екипа на проекта „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания на територията на община Костинброд“

19 Февруари 2020, 18:54
(2) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 884 2


Пет месеца след стартиране на дейностите по проект „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания на територията на община Костинброд“ доволни потребители изказват своята признателност към целия екип на проекта.

Проектът „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания на територията на община Костинброд“ се изпълнява от месец август 2019 година, като към момента броят на обслужваните потребители е 52.

Екипът, назначен за изпълнение на социалната услуга, състоящ се от координатор, домашен помощник, социален работник, медицинска сестра, рехабилитатор, шофьор и психолог, посещават възрастните хора и хората с увреждания в домовете им с цел осигуряване на почасови мобилни здравно-социални услуги като проследяване схемата за прием на лекарства, мерене на кръвно, връзка с личните лекари на потребителите, помощ в домакинството, помощ при пазаруване, заплащане на битови сметки и други дейности. Рехабилитаторът работи за по-добра подвижност и самостоятелност на нуждаещите се в ежедневието им. Предоставят се психологическа подкрепа и консултиране.

Заявления за ползване на услугата се приемат в стая № 2 в Общинска администрация – гр. Костинброд и сграда „Поликлиника“, 4-ти етаж.

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Мария ЦЕНЕВА 26 Февруари, 14:18

    ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Мария ЦЕНЕВА 26 Февруари, 15:18

    ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРА И БЛАГОРОДНА ИНИЦИАТИВА НА ОБЩИНАТА СЪС СЪОТВЕТНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ. ИСТИНСКА ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТНИ И ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ. НАЙ-ВАЖНОТО Е, ЧЕ ЕКИПЪТ СЕ СЪОБРАЗЯВА СЛЕД РАЗГОВОРИ, НАБЛЮДЕНИЯ И ИЗСЛУШВАНЕ С ИНДИВИДУАЛНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА ВСЕКИ ОТ НАС. АЗ ИМАМ ОСТРА НУЖДА ОТ РЕХАБИЛИТАТОР, ВЕДНАГА БЕ НАБЛЕНАТО НА ТОЗИ ФАКТ. ОТЕЛНО, ЧЕ ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯТ ПРОФЕСИОНЛИСТ, КОГОТО СЪМ СРЕЩАЛА, КОЙТО НЕ ЖАЛИ УМЕНИЯ И СИЛИ ЗА ЗНАЧИТЕЛНОТО ПОДБРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО МИ! ПОХВАЛНО Е ОБЪРНАТО ВНИМАНИЕ И НА ПСИХОЛОГИЧЕСКАТА ПОМОЩ. ВСИЧКИ В ТОЗИ КОЛЕКТИВ СА ОСБЕНО ГРИЖОВНИ КЪМ НАС! С ТАКИВА ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОСТАВАМ.ТОВА Е СВЕТЪЛ ЛЪЧ В ЖИВОТА НИ! ДАЙ БОЖЕ, НАЧИНАНИЕТО ДА ПРОДЪЛЖИ! ДАНО РЪКОВДСТВОТО НАМЕРИ НАЧИН ЗА ПРЕВРЪЩАНЕТА НА ДОБРИНАТА В ПОСТОЯННА СОЦИАЛНА ГРИЖА!!!
    МАРИЯ

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (190)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete