Сряда, 24 Април 2024, 10:06

Поздравителен адрес от Началник РУО-София регион до СУ "Хр.Ясенов"

23 Февруари 2019, 07:33
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1407 1


ДО ДИРЕКТОРА
НА СУ ”ХРИСТО ЯСЕНОВ”- ГРАД ЕТРОПОЛЕ


ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС


Уважаема госпожо Манчева,
Уважаеми преподаватели,
Скъпи ученици,

Моля, приемете най-сърдечни и искрени поздрави по повод честването на традиционните „Ясеновски дни“ и отбелязването на патронния празник на Вашето училище – Христо Ясенов, от името на екипа на Регионално управление на образованието – София-регион и лично от мое име.
Радостна съм, че тези дни ми дават повод да изразя дълбокото си уважение и признателност към всички Вас, уважаеми колеги, които посвещавате своя труд, талант и всеотдайност за образованието и възпитанието на нашите деца, на младото поколение на Етрополе и България.
Продължавайте да предавате своята любов към науката на Вашите ученици, учете ги на доброта и мъдрост! Бъдете здрави и все така вдъхновени!
Убедена съм, че благодарение на усилията и търпението, които полагате, Вашето училище продължава образователните традиции в община Етрополе и ще бъде и занапред притегателен център за младите хора, които търсят добра подготовка за своята бъдеща професионална и житейска реализация.

Скъпи ученици,
На Вас пожелавам да следвате примера на Вашия патрон – „поетът на жизнерадостта“, тихият и скромен лирик, но останал завинаги в историята на българската литература - Христо Ясенов! Желая Ви да бъдете здрави, да постигате мечтите си, да запазите енергията си и да бъдете носители на нови послания към света!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
РОСИЦА ИВАНОВА
Началник на РУО - София-регион

23 февруари 2019 г.



Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: Анонимен 24 Февруари, 10:39

    Тази госпожа не беше ли областен управител?Я да видиш герберското потекло,то ставало за всичко! Следващият път да я изберат за началник на ВИК,там парата е яка!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete