Петък, 30 Октомври 2020, 14:55

Поздравителен адрес по повод 39 години град Правец

16 Октомври, 11:58
(1) (1)
Правец - Новини
Прочетена: 1058 14


Поздравителен адрес от Румен Гунински - Кмет на община Правец, и Цветелина Владимирова - Председател на Общински съвет - Правец по повод 16 октомври - празника на града:

"Уважаеми Съграждани,
Уважаеми Дами и Господа,

Поздравяваме ви с празника на град Правец.

На 16-ти октомври Правец чества своя празник и както традицията повелява, денят е повече от специален за всички нас. С Указ на Държавния съвет на Народна Република България  2190 от 16 октомври 1981 г. Правец е обявен за град. Започва един дълъг път на градеж, модернизиране и стремеж към по-добро бъдеще. 


Празникът винаги е повод да погледнем назад и да си припомним събитията, довели изграждане, обновяване и превръщане на града и общината в днешното съвременно и красиво място за живот.

В тази връзка изказваме признателността и уважението си и към нашите съграждани, оставили светла диря с труда и делата си за родното място, към всички, които градят настоящето, отглеждат и възпитават децата си в традиционните български ценности и живеят с мисъл за родното място.

Вярваме, че всички заедно и с общи усилия ще продължим по този път на развитие, за да дадем основата, на която да надгражда бъдещото поколение.

В тази необичайна година пожелаваме на всички здраве, оптимизъм и сме убедени, че с грижа един към друг ще преодолеем трудностите, за да пребъде градът и общината, за да продължим възходящото развитие на Правец - "По правия път нагоре.

Честит празник!"Източник: balkanec.bg

Коментари (14)

 • Отговори (5) (0)
  1. добавен от: Анонимен 16 Октомври, 12:41

  Честит празник Правчани!
  Бъдете здрави!

 • Отговори (3) (0)
  2. добавен от: Анонимен 16 Октомври, 13:11

  Честит празник!

 • Отговори (3) (0)
  3. добавен от: Анонимен 16 Октомври, 13:45

  Честит празник!
  Бъди все така красив и приветлив!

 • Отговори (2) (2)
  4. добавен от: Анонимен 16 Октомври, 14:15

  Честит празник на всички Правчани. Хубаво и чисто градче, но не като нашия Ботевград.

 • Отговори (3) (0)
  5. добавен от: С в и р ч о: 16 Октомври, 15:24

  И на селяните и на гражданите на ПРАВЕЦ честит празник! Попитайте си БЛАГОДЕТЕЛИТЕ РЪКОВОДСТВОТО,че те са в основата на ВСИЧКО!

 • Отговори (1) (0)
  6. добавен от: Анонимен 16 Октомври, 15:59

  Да са здрави жителите и гостите на Правец! Честит празник ! Бъдете съзнателни - виждате колко е светъл и чист града Обичайте се

 • Отговори (5) (2)
  7. добавен от: Анонимен 16 Октомври, 16:24

  Нищо за безработицата,благосъстоянието на населението,липсата на икономика,обезлюдаването на града.Къде е малкият и среден бизнес.Цялата пара в свирката.Познати похвати.

 • Отговори (2) (3)
  8. добавен от: Анонимен 16 Октомври, 20:50

  №7, много си ограничен и елементарен, подозирам, че малко си ходил на училище. Каква развита икономика искаш в 4-хилядно градче, което се намира на 60 км от столицата и равноотдалечено от два града /Етрополе и Ботевград/. Кадърните хора са се устроили, а безработни са останали такива като тебе. Що се касае за благосъстоянието на правчани, мисля, че е на доста добро ниво, като изключим такива като тебе, без образование и без професия.

 • Отговори (1) (2)
  9. добавен от: Анонимен 16 Октомври, 21:06

  №7, личи си , че малко си ходил на училище. Каква развита икономика искаш в 4-хилядно градче, което се намира на 60 км от столицата и е равно отдалечено по на 10-на км от два града /Ботевград и Етрополе/ Всичко що е кадърно си е намерило работа, а безработни са останали такива като тебе - без професия и без образование. Що се касае до багосъстоянието на правчани, нямам впечатление, че то е лошо.

 • Отговори (2) (1)
  10. добавен от: Анонимен 16 Октомври, 21:44

  Нещо си изнервен, два пъти публикуваш, спокойно .

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Какво е Вашето мнение за затварянето на ул."Свобода?

Анкета » коментари (5)

Какво е Вашето мнение за затварянето на ул."Свобода?

отговори
Напълно съм съгласен (547)
70% Complete
Не съм съгласен (303)
70% Complete
Съгласен съм за еднопосочно затваряне на улицата (243)
70% Complete