Събота, 25 Май 2019, 14:17

Поздравителен адрес по случай Международния ден на доброволеца

5 Декември 2018, 10:12
(2) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 346 1


ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Уважаеми госпожи и господа,

Скъпи приятели,

Приемете моите сърдечни благопожелания по случай 5-ти декември – Международния ден на доброволеца!
Искрено и от сърце желая на всички Вас сила, борбеност и упоритост за да имате достоен живот!
Вие сте част от нашето общество, наши съграждани и сърцата ни винаги ще бъдат изпълнени с подкрепа и възхищение към огромната воля за живот и отдаденост, която съпровожда всеки Ваш ден! В мое лице винаги ще намирате подкрепа и съдействие, за да имате равни възможности за участие в живота на нашата община!
Вече 33 години празника се чества по инициатива на ООН като ден, в който институциите, неправителствените организации и всички граждани във всички страни изразяваме своето уважение и благодарност към доброволците.
За да бъдеш доброволец е необходимо да притежаваш силно чувство за отговорност, хуманен дух, борбеност, голяма душа и смело сърце, готовност и саможертва в полза на обществото!
В началото на най-празничния месец от годината, желая на Вас и Вашите близки безброй поводи за усмивки, крепко здраве, много щастие, късмет и постигане на мечтите си!
Благодаря от името на служителите на РСПБЗН – Етрополе на всички членове на Доброволното формирование към Община Етрополе, че сте все така всеотдайни и ни помагате в трудните моменти и че може да разчитаме на Вас. Нека Вашият ярък пример да бъде заразителен и за останалите хора в обществото.
Изключително съм доволен, че познавам и работя с такива хора! Гордея се с Вас и благодаря за разбирането и подкрепата на Вашите близки!
Да бъдеш доброволец трябва да носиш голямо сърце и душа! Да отдадеш изцяло себе си в готовност за саможертва в полза на обществото, което разбира се Вие го правите с желание и упоритост! Хора като Вас ме карат да вярвам в бъдещето, че няма да допуснем риск за живота и здравето на населението от нашата община!
Весел празник!

инж. Ивайло Диков – Началник РСПБЗН - Етрополе


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 8 Декември, 17:49

    Честит празник доброволци от ДФ "ЕТРОПОЛЕ". ! Браво на Тодор, Пейо, Валентин и Боянчо! На 05.12.2018 г. те отново показаха своята всеотдайност, провеждайки уникална спасителна акция достойна за ГИНЕС!!!! Браво.!!
    Б. Стоев.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (0)

Подготвихте ли се за лятото?

Анкета » коментари (0)

Подготвихте ли се за лятото?

отговори
Да (6)
70% Complete
Не (0)
70% Complete
Няма да почивам, поради липса на средства (2)
70% Complete