Четвъртък, 25 Април 2024, 05:22

ПП “Има Такъв Народ” се срещнаха с работниците в предприятие за дограми в Костинброд

23 Юни 2021, 18:38
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2588 9


Зам.-председателят на партията "Има такъв народ" Тошко Йорданов, главният секретар и водач на листата за София област - Виктория Василева и Никола Кръстев - общински координатор за Костинброд и кандидат за народен представител посетиха предприятието за дограми и врати на "Ролпласт" в града.

"Идваме да покажем, че ще работим с бизнеса, ще решаваме неговите проблеми и ще насърчаваме развитието му, защото създава работни места" - заяви Никола Кръстев, който е в листата за София област. Според него трябва да има прогнозируемост за фирмите в България. За тази цел от ИТН предлагат програма с конкретни мерки.

"Виждам млади хора със семейства и много мечти. Искаме като вас да останем, да живеем и да работим в красивата ни страна, а не новото поколение да бяга в чужбина" - каза Виктория Василева.
Тя посочи, че всяко нещо днес в живота ни е политика и затова трябва да отидем да гласуваме на 11 юли. Искаме хората да ни запомнят с добро, а не да се срамуваме, както това се случи при ГЕРБ, подчерта Василева.

Тошко Йорданов обяви пред работниците, че ГЕРБ са управлявали със страх, репресии и рекет. Този начин категорично си заминава. Затова ще променим избирателната система да бъде изцяло мажоритарна, каквото искат хората от референдума. На парламентарни избори да избираме не партии, а кандидат-депутати, т.е. самите лица, обясни той.

Собственикът на "Ролпласт" Светлин Николчев запозна представителите на ИТН с производството. Самият той е започнал от монтажник на дограма през 90-те години. През 2005 г. открива предприятието си, което вече е сред най-големите в България, но и в Европа. Над 40% от продукцията заминава за износ.

Източник: balkanec.bg

Коментари (9)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (5) (5)
    2. добавен от: anonimen 23 Юни, 21:23

    ТОШКО АФРИКАНСКИ , МЕРИШЕ КЪПЕТА ГО

  • Отговори (4) (2)
    3. добавен от: Анонимен 23 Юни, 23:28

    Тъпани и простаци

  • Отговори (5) (2)
    4. добавен от: Анонимен 23 Юни, 23:28

    Тъпаци

  • Отговори (5) (4)
    5. добавен от: Анонимен 24 Юни, 05:42

    Фирмата се е развивала успешно.За какъв страх ,репресии и рекет говори нагли я Тошко африкански.Тошко, хората не сме толкова заблудени.От промените знаем кой е Никола Николов от Разград от кръга на Иво Прокопиев, известен като "агнешките главички "и кум на Ива Митева от ИТН. И тя е започнала работа в администрацията на ПАРЛАМЕНТА със съдействието на Иван Костов и нейния кум Никола Николов,който беше председател на финансовата комисия в периода 1997-2001.И те от ИТН ще ни говорят за нов морал в политиката.

  • Отговори (6) (3)
    6. добавен от: Анонимен 24 Юни, 06:43

    КЪДЕ ВИ Е ЛИДЕРА? НАЛИ ЩЕШЕ ДА ГОНИ МУТРИТЕ А СТАНА ПОДЛОГА НА РАДЕВ И КУРНЕЛКА РЕВА ЗА НОВ МОДЕЛ А ДОРИ КАТО МУ ДАДОХА МАНДАТА НЕ СЕ ОПИТА С НЕГОВИТЕ ИДЕИ ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ ГО ПОДКРЕПИ. ТАКЪВ АВТОГОЛ СИ ВКАРА С ТОЯ ПАЛЯЧО ТОШКО ЧЕ ПО ДОБРЕ КРАСИ РАДКОВ ДА БЕ СЛОЖИЛ ТОЙ ДА НИ РАЗСМИВА ПО ЩЕШЕ ДА ИМА ЕФЕКТ. СЛАВЧО НЯМА ДОРИ ПОЛИТИЧЕСКА ПЛАТФОРМА ТОЙ ИМА ФЕНОВЕ КОЙТО С ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЕСНИ СЕ ОМАЯХА ОТ НЕГО ТОЗИ СТАР ЕРГЕН ДЕТО БЕ НА ЯСЛА ПРИ ПРАВЕШКИЯ ОЛИГАРХ И ДЕМОНСТРАТИВНО СЛАГАШЕ ЧИНИЯТА ПА ПОДА ДА СИ ХРАНИ КУЧЕТО С ЯСТИЯ ОТ ПО 100ЛВ ТОЙ ЛИ МИСЛИ ЗА НАРОДА.ПОДЛОГА

  • Отговори (1) (3)
    7. добавен от: Али 24 Юни, 07:57

    Бой по простите ГРОБАРИ !!!!!

  • Отговори (1) (0)
    8. добавен от: Анонимен 24 Юни, 11:44

    Дали Тошко може да мисли какво говори и какво чува????Значи фирмата е станала номер 1 във България и Европа и то при управлението на ГЕРБ, а простака говори за страх, репресии и рекет!!! Другата пък говори да останат хората тук и да не се срамуват?!?! Ми нали са пред теб и работят и са доволни ,нещо не се връзва !!!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 24 Юни, 15:15

    Къде сте тръгнали като просяци

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete