Вторник, 22 Септември 2020, 19:46

ПП МИР представи кандидат за кмет на село Трудовец- Еленко Иванов

22 Октомври 2019, 14:44
(6) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3933 79


ПП МИР проведе отчетна среща с жителите на село Трудовец в НЧ „Н.В.Ракитин – 1890".
Срещата бе водена от г-н Иван Гавалюгов, кандидат за кмет на Община Ботевград. Той представи на трудовчани кандидатите за общински съветници от ПП МИР и кандидатът за кмет на селото Еленко Иванов.

Кметът е човекът, който носи отговорност за всяко нещо, което се случва на територията на дадено населеното място. Той трябва да познава проблемите на селото, да е с отношението на добър стопанин, трябва да търси решение на всеки един проблем на кметството и на жителите му.

Ние от ПП МИР издигнахме кандидатури само в населените места, където открихме кандидати с качествата и възможностите, нужни да притежава един достоен кандидат за този отговорен пост.

Считаме, че хората, които са се съгласили да се ангажират с този изключително отговорен пост, притежават нужните качества и вярвам, че ще се убедим в това през следващия мандат.“ С тези думи г-н Гавалюгов представи кандидатът за кмет на село Трудовец Еленко Иванов.

Еленко Иванов е на 33 години от с. Трудовец. Семеен е, с едно дете. Работи като софтуерен инженер. Член на Общински съвет Ботевград през мандат 2015/2019. Той е един от младите хора, които подеха инициативата за възстановяване и възраждане на спорта и по-специално на футбола в село Трудовец.

„Като част от Общински съвет през мандат 2015/2019 съм изключително доволен, че успях да реализирам голяма част от идеите, които имах.


Имам амбицията да продължа да работя за Трудовец и заедно да го превърнем в притегателна сила за младите хора и удовлетворение за по-възрастните.Това е моят мотив да се кандидатирам за кмет.Осъзнавам голямата отговорност и големите очаквания. Не се стряскам. Зная, че трябва много да се работи."– каза Еленко Иванов и запозна жителите на селото с осъществените до този момент идеи и проекти.

„С помощта на общинското ръководство изградихме една от първите площадки с изкуствена настилка в общината. Създадохме мъжкият футболен отбор и закупихме терен, който бе възстановен и го превърнахме в прекрасния стадион, който имаме сега. Вече 40 деца от селото редовно тренират футбол.

Искам да благодаря на всички млади хора, които се включиха с доброволен труд в проектите, които осъществихме.
Вярвам, че ние сме много добри стопани и ще се грижим добре за това, което имаме.“- добави кандидатът за кмет на село Трудовец.

Еленко Иванов заяви пред присъстващите, че в управлението си ще заложи на поддържане на връзката между хората и кметската администрация. За целта, ще бъде създаден обществен съвет, който ще бъде връзката между администрацията и хората. В този съвет ще участват хора от всички квартали на Трудовец. Така по-лесно ще бъдат идентифицирани проблемите и с общи усилия ще бъде намерено тяхното решение. В допълнение той заяви, че ще бъдат провеждани ежемесечни отчетни срещи, за да се осигури прозрачност на управлението и да се отговаря до по-голяма степен на нуждите на хората.

Еленко Иванов представи накратко основните задачи за превръщането на Трудовец в едно още по-прекрасно и привлекателно място, за изпълнението на които ще работи, ако поеме управлението на селото. Някои от тях са:

Облагородяване на градинките в кварталите, както и обособяването на зони за отдих в тях; Възстановяване на обществени чешми; Изграждане на допълнително осветление на обществени места; Монтиране на изкуствени неравности, на местата, където е необходимо, за да се осигури безопасността на гражданите; Облагородяване на площадната част, чрез подмяна на настилка и обособяване на зелени площи; В парка в селото да бъдат обособени кът за игра, за спорт, както и за отдих и разходки със зелени площи и алеи; Да се изготви проект за площада пред читалището може да се създадат подходящи условия  за фестивала „Златни нишки“, който вече стана традиционен; В училището да се осъвремени настилката на  баскетболната и волейболна площадка; Създаване на младежки клуб; Изграждане на нова ограда на ДГ “Здравец“ и облагородяване на дворното пространство в детското заведение; Изграждане на велоалеята между Трудовец и Ботевград и др.

Кандидатът за кмет на Трудовец Еленко Иванов допълни, че ще обърне внимание на основните проблеми на селото свързани с водопроводната мрежа, асфалтирането на улиците, поддържане на речните корите, създаване на ефективна система за контрол и опазване на имуществото.

В заключение Еленко Иванов изрази своята благодарност за оказаната подкрепа:
„Искам да благодаря на всички вас, които сте тук и на тези, които присъстваха на срещите в кварталите. Така вие показвате грижа и отговорност за случващото се в Трудовец. Благодаря на г-н Гавалюгов за доверието и за подкрепата, която винаги ми е оказвал и за опита и стимула, който ми даде. Благодаря на моя екип и най-вече на моето семейство.“

В рамките на мандата 2015/2019 в строително-ремонтни дейности в инфраструктурата на с. Трудовец са вложени над 1 145 000 лв.

Купуването и продаването на Гласове е престъпление!Източник: balkanec.bg

Коментари (79)

 • Отговори (42) (6)
  1. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 17:33

  Г-н Гавалюгов и Еленко Иванов са много добър екип. Млади, устремени и застават пред хората с действията и идеите си.

 • Отговори (42) (9)
  2. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 17:42

  Поздравления за стилното мероприятие. Най-вече показана култура. Какво по-добро на сцената да бъдат децата на Трудовец. Скъпите чалга концерти, угощения - това са лицемерни "добрини" за хората.

  • (37) (4)
   1. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 18:25

   И за какво слагате минуси? Чалгарщината и кюфтета ли ви харесват повече?

 • Отговори (10) (23)
  3. добавен от: кмета 22 Октомври, 17:54

  на 33 е много млад за кмет, има още много опит да трупа, дано да бъркам

  • (28) (9)
   1. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 18:26

   Пенчева и Наков като са по-възрастни да не би да стават повече. Виж за далавери със сигурност.

 • Отговори (6) (21)
  4. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 18:00

  Смешните крадци

  • (26) (4)
   1. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 18:26

   За Тулата ли говориш или???

  • (10) (2)
   2. добавен от: Анонимен 23 Октомври, 06:31

   Ами, за кого другиго? Той е най-изявеният в тази област.

 • Отговори (13) (5)
  5. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 18:01

  Дъртия крадец и малкият рогач

  • (23) (3)
   1. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 18:27

   Кои са това? ГошЕ и Наков ли?

 • Отговори (23) (3)
  6. добавен от: анонимен 22 Октомври, 18:11

  3.Опит се трупа с практика а като отбутваме младите няма как да придобият опит а 3и 4 много сте жалки и злобни

 • Отговори (25) (3)
  7. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 18:49

  Успех за младите хора!

  • (4) (1)
   1. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 21:35

   Дъртия крадец и малкият рогач

 • Отговори (11) (22)
  8. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 19:17

  Г-:н Гавалюгов в Трудовец през изтеклият направихте много ,затова не се питеснявайте след изборите на 5% който в най добрият случаи бихте получили.

  • (19) (7)
   1. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 19:36

   Не се притеснявай 8 да правиш тези сметки. Направеното е тук, в Трудовец и се вижда. То съвсем не е малко, а и не е задължително ти да го "виждаш".

  • (17) (3)
   2. добавен от: До Гого Кемпера 22 Октомври, 22:19

   Кемпер, жителите на Трудовец не са малоумни и много добре виждат последствията от некадърното ти управление. Особено чудни са асфалтираните шахти и дупките по "Панчовска", помним пропадналия под в салона на детската градина, всеки ден си трошим краката по изронения площад в Ботевград, помним на какво приличаха поликлиниката, детската градина, покрива на читалището, парка - всичко това беше резултат от крадливото ти 10 годишно дерибействане! Кемпер, спри се, лакомията за пари и власт води до сериозни здравословни проблеми!

 • Отговори (34) (2)
  9. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 19:38

  Довел Цветан Луканов бял кон на ГГ. Гледа Гошо , коня е сив и му вика Цецо тоя кон е сив не е бял. А Луканов - бял е, опушено бял.

  • (10) (1)
   1. добавен от: Белия кон 22 Октомври, 23:14

   Браво! Голям смях падна.

 • Отговори (26) (6)
  10. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 19:39

  Най доброто за Трудовец е номер 50

  • (14) (3)
   1. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 22:48

   Да и за доброто на цяла ботевхрадска община е номер 50

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Какво е Вашето мнение за затварянето на ул."Свобода?

Анкета » коментари (2)

Какво е Вашето мнение за затварянето на ул."Свобода?

отговори
Напълно съм съгласен (411)
70% Complete
Не съм съгласен (218)
70% Complete
Съгласен съм за еднопосочно затваряне на улицата (171)
70% Complete