Петък, 29 Март 2024, 07:05

Правец е домакин на международен йога фестивал

10 Август 2017, 13:38
(4) (1)
Правец - Новини
Прочетена: 2560 2


Udaya Live - 5-дневен международен фестивал за йога и музика- ще се проведе между 16-и до 21-и август в Правец. На второто издание на събитието ще се върнат голяма част от преподавателите и музикантите от миналогодишния фестивал, а музиката, която ще акомпанира както самите йога сесии, така и ще забавлява посетителите вечер, ще бъде изключително разнообразна - екстатичен киртан, тежък бас бийт, електронна музика, индийска класическа музика, южен блус, джаз или български фолклор.

Освен музикантите, които ще свирят на живо, специален гост на фестивала ще бъде Стив Конъл, който освен актьор и комик е и поет и ще представя своето изкуство всеки ден. Новото през тази година е, че ще има йога сесии на различни езици – немски, френски, италиански и т.н.

Мястото за провеждането на фестивала не е избрано случайно - миналогодишното издание е било базирано на елемента „Земя“ и се проведе в планината, а тази година е базирано на елемента „Вода“ и затова ще се проведе близо до езеро.
Udaya Live се организира за първи през 2016 година в областта, известна като коренната чакра на света – Боровец. Фестивалът събра над 40 световноизвестни йога учители, музиканти, лектори по медитация, търговци на био и други натурални артикули, както и над 400 участници от всички краища на света, които дойдоха в Боровец и България специално за фестивала и още толкова местни
Фестивалът се организира от американската йога фондация UDAYA и Ярив Лернер, директор на киноцентър „Ню Бояна Филм“.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (5) (0)
    1. добавен от: Анонимен 10 Август, 22:15

    Ше гледаме яки дупари в клинчета. :)

  • Отговори (2) (0)
    2. добавен от: Анонимен 11 Август, 07:30

    Страхотно.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete