Четвъртък, 19 Януари 2017, 14:58
По-различните новини само за вас!

Етрополе

Право на отговор от Венета Гергова, Общински ръководител на ПП ГЕРБ

+ | - 02.09.2016г. 14:40 | Новини
Прочетена: 3173 | 28

Оцени:

ДО КМЕТА НА ОБЩИНА ЕТРОПОЛЕ Г-Н ДИМИТЪР ДИМИТРОВ
 
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИМИТРОВ,

Във връзка с Ваше отворено писмо от 02.09.2016 г., Бих искала да внеса яснота относно отправените към мен въпроси и обвинения. Първо, не нося отговорност за изказванията на трети лица и не съм в позицията да ги коментирам.
Поставените от Вас въпроси не са повдигани и обсъждани от мен в нито един разговор и отговорите на тях са напълно във Ваша полза, а именно:
Досегашните ми взаимоотношения с Вас, като Кмет на община Етрополе са основани на коректност, професионализъм и честност. Това са принципите, които са ме ръководили, както в изминалата предизборна кампания, така и за напред.
От Ваша страна, както и от страна на служителите от Общинска администрация – Етрополе, аз и колегите ми от ПП ГЕРБ сме получавали нужното внимание и съдействие.

Няма случаи на политически уволнения или натиск поради политическа принадлежност, както към мен, така и към колегите ми.
Относно публикациите във фейсбук, мога само да предполагам, че неправилно са обобщени думите от двете срещи и по този начин са представени погрешни изводи и изказвания, които не произлизат от мен и колегите ми, за което ние не искаме и не можем да носим отговорност.  

С уважение,
ВЕНЕТА ГЕРГОВА
Общински ръководител на ПП ГЕРБ - Етрополе

Източник: balkanec.bg
Стани фен във Facebook  
« Назад

Коментари (28)

  • 1
  • 2
  • 3

Добави коментар
виж всички » Анкета

  • Одобрявате ли предоставянето на купите на мъжкия баскетболен отбор на Балкан за съхранение във фонда на Исторически музей Ботевград?
    Коментирай (3)

виж всички » Справочник

Новините по дни

Изпрати новина до Balkanec.bg

Заглавие: *
Текст на новина: *
Обратна връзка: