Четвъртък, 25 Април 2024, 14:11

Празниците на град Костинброд завършиха!

19 Септември 2018, 16:19
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1015 1


Празника на град Костинброд завърши с едно приятно забавление за най-малките жители на общината. Забавни фокуси и илюзии представени от "Magic Circus Artanes " радваха малчуганите на стадион "Белица" от 18:00 часа. Малки и големи взеха участие във фокусите! Артистите задържаха вниманието на всички повече от час. "Magic Circus Artanes" показаха на повече от 300 присъстващи илюзия, с която са спечелили второ място на Световно първенство за илюзионисти в Кувейт през 2016г. Събитието посетиха г-н Трайко Младенов - кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев- председател на общински съвет-Костинброд и г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд.

С детското шоу завърши културния календар за празника на град Костинброд през септември месец. По случай 44 години град, видяхме изкуство, включващо изложба на картини, представяне на книга за Император Константин Велики, театрална постановка, кино. Включихме се в инициативата „Да изчистим България заедно“ и засадихме дръвчета на стадион „Бенковски“. Организирахме най-голямото дефиле с народни носии в историята на община Костинброд. Станахме свидетели на три уникални, различни по жанр концерти на стадион „Белица“. Наши гости бяха Николина Чакърдъкова, Джаз формация „София“ и Симфониета “София“, поп звездите Дара и Криско. Нашите деца се радваха на две забавни мероприятия, организирани само за тях. Детско парти с „Калинката и котаракът“ на детската площадка в градинката „Д-р Никола Чилов“ /банята/ и фокусите от "Magic Circus Artanes".

Благодарим, че бяхте наши гости! Благодарим Ви, че споделихте с нас празника на град Костинброд! До следващата година, когато ще празнуваме 45 години град Костинброд!

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Община Костинброд

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (184)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete