Четвъртък, 25 Април 2024, 15:24

Представиха проекта „Исторически парк” в Драгоман

14 Март 2019, 18:20
(0) (2)
Драгоман - Новини
Прочетена: 1863 2


Днес /14 март/ в конферентната зала на СУ „Христо Ботев” в град Драгоман бе представен мащабния проект „Исторически парк”. Проекта бе лично представен от неговия основател Ивелин Людмилов Михайлов. На представянето присъства кмета на община Драгоман г-н Андрей Иванов както и местни предприемачи, много ученици и жители на Драгоман и околните населени места. Представянето бе организирано от Ивелин Александров – сътрудник на проект „Исторически парк” за Драгоман и Сливница. Присъстващите на мултимедийната презентация бяха посрещнати от момичета в народни носии.

Най-големият и първи по рода си културно-исторически и развлекателно-образователен парк от този тип в света, ще отвори врати в България това лято. Замислен като мащабен комплекс, разположен в завършения си вид на над 500 декара площ на 33 км от град Варна, Исторически парк предлага на българските и чуждестранни посетители интерактивно пътуване до 10 000 години назад във времето през петте епохи на човешката цивилизация. На място ще бъде пресъздадено развитието ѝ, случило се по нашите земи от епохата на халколита и неолита, през славната история на траките и Рим, до разцвета на Първото и Второто българско царство.

Исторически парк е проект за над 50 милиона евро, който се изгражда върху площ от над 500 декара, до село Неофит Рилски, област Варна. Откриването му, ще е на 22 юни.


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Драгоман , исторически парк

Коментари (2)

  • Отговори (4) (0)
    1. добавен от: Чилбер 1 Юли, 15:51

    Господа журналисти, моля ви не правете реклама на пирамида " Исторически парк"! Това е един балон който съвсем скоро ще се спука и всички кражби и измами на Ивелин Михайлов и кръгът около него ще излязат съвсем скоро. Липсват около 65 милиона лева от събраните вече 70 милиона от инвеститорите. Едва пет милиона са инвестирани в самия парк които е изграден едва на 9 % а вече го обявиха за открит. Помислете колко семейства ще се разпаднат заради тези мошеници и колко деца ще страдат. Дано няма хора които ще се обесят както при " Юго агент" и " Анжел сити"!

  • Отговори (4) (0)
    2. добавен от: Този 11 Септември, 09:13

    Изключително нагли и безкруполни индивиди са " Тогедър" и изобщо търгашите които седят зад " Исторически парк". Парадират, че са родолюбци, но искат само парите ви защото се водят единствено от идеята за бързо забогатяване. Пазете се мили хора и не се подавайте на елементарните им лъжи. Никой не ви мисли доброто още повече такъв човек който ви кара да си продадете родния дом.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (185)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete