Петък, 19 Април 2024, 14:25

Предстои заседание на Общински съвет - Ботевград

21 Септември 2020, 11:06
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 891 5


Предстои десето редовно заседание на Общинския съвет- Ботевград, което ще се състои на 24.09.2020 година /четвъртък/ oт 17.00 часа в зала „Ботевград“ - сграда на община Ботевград, при следния дневен ред:

Информация за готовността на учебните заведения в Община Ботевград за провеждане на учебната 2020-2021 година.

Информация за социално-икономическото състояние на кметство с. Трудовец.

Докладни записки:

1. Докладна записка относно приемане на Наредба за определяне размера на местните данъци на територията на община Ботевград.

2. Докладна записка относно приемане на Наредба за символиката и отличията на Община Ботевград.

3. Докладна записка относно приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредба за условията и реда за установяване на жилищни нужди и за настаняване под наем в общински жилища.

4. Докладна записка относно приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Ботевград.

5. Докладна записка относно заповед №ВР-11/13.08.2020 година на Областния управител на Софийска област за връщане за ново обсъждане на Решение №176/30.07.2020 година на ОбС-Ботевград.

6. Докладна записка относно приемане на годишния отчет за изпълнение на бюджета на община Ботевград, на сметките за средства от Европейския съюз и общинския дълг през 2019 година.

7. Докладна записка относно приемане Информация за изпълнението на бюджета на община Ботевград към 30.06.2020 година.

8. Докладна записка относно одобряване на проект на бюджет за 2021 година и актуализирана бюджетна прогноза за периода 2022-2023 година на община Ботевград в частта местни дейности.

9. Докладна записка относно избор на Временно изпълняващ длъжността „Управител“ на „МБАЛ-Ботевград“ ЕООД.

10. Докладна записка относно приключване ликвидацията на „Родина 75 И“ЕООД-в ликвидация.

11. Докладна записка относно промяна в структурата и числеността на персонала в Общинска администрация на община Ботевград.

12. Докладна записка относно даване съгласие за допълване и актуализиране Програмата за управление и разпореждане с имотите — общинска собственост в община Ботевград през 2020 година.

13. Докладна записка относно даване съгласие за допълване и актуализиране Програмата за управление и разпореждане с имотите - общинска собственост в община Ботевград през 2020 година.

14. Докладна записка относно прекратяване на съсобственост в недвижим имот в кв.8 по регулационния план на с. Краево между община Ботевград и физическо лице по реда на чл.36,ал.1,т.2 от ЗОС.

15. Докладна записка относно прекратяване на съсобственост в недвижим имот в кв.25 по регулационния план на с. Радотина между община Ботевград и физическо лице по реда на чл.36,ал. 1 ,т.2 от ЗОС.

16. Докладна записка относно одобряване на актуални пазарни цени за продажба по реда на чл.35,ал.1 от ЗОС на употребявани автомобили, собственост на община Ботевград.

17. Докладна записка относно даване съгласие за отдаване под наем на помещение-общинска собственост по реда на чл.14,ал.2 от ЗОС.

18. Докладна записка относно даване съгласие за отдаване под наем на сграда- навес-общинска собственост по реда на чл.14,ал.7 от ЗОС.

19. Докладна записка относно предоставяне на активи на община Ботевград на ОП "БКС“-гр. Ботевград за безвъзмездно стопанисване и управление.

20. Докладна записка относно даване съгласие главния архитект на общината да утвърди схема за ситуиране на паркоместа за абонаментно ползване.

21. Докладна записка относно даване съгласие за учредяване право на преминаване и право на прокарване за обект „Реконструкция на съществуващата мрежа НН за ел. захранване на блок 12 в УПИ - в кв.2а, ЖК Саранск.

22. Докладна записка относно даване съгласие за учредяване право на преминаване и право на прокарване за обект „Външно ел. захранване с кабел на многофамилна жилищна сграда с търговски обекти в кв.94 по плана на гр. Ботевград.

23. Докладна записка относно даване съгласие за отпускане на финансови средства от собствени приходи на община Ботевград, необходими за реализацията на проект „Реконструкция, ремонт, оборудване и обзавеждане на общински сгради на територията на община Ботевград в които се предоставят обществени услуги, с цел подобряване на тяхната енергийна ефективност.

24. Докладна записка относно отпускане на финансови средства за закупуване на кухненски уреди и оборудване на кухненски бокс в ДГ „Детелина“ с.Скравена.

25. Докладна записка относно отпускане финансови средства от собствени приходи на общината за изработване на работен проект за отоплителна инсталация на две училища.

26. Докладна записка относно даване съгласие за отпускане на финансови средства от собствени приходи на община Ботевград за обособяване на помещение в зала за танци,намираща се на втори етаж в южно крило на НЧ“Христо Ботев I 884“,гр.Ботевград.

27. Докладна записка относно даване съгласие за отпускане на финансови средства от собствени приходи на община Ботевград за обезпечаване на състезателната подготовка на Владимир Далаклиев-състезател на СК“СУНГ-РИ БОТЕВГРАД“ и национален отбор на Р.България.

28. Докладна записка относно даване съгласие за отпускане на финансови средства от собствени приходи на община Ботевград за подсигуряване на дърва за огрев.

Питания .



Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (6) (4)
    1. добавен от: Анонимен 21 Септември, 16:13

    Докладна записка относно даване съгласие за отпускане на финансови средства от собствени приходи на община Ботевград за обезпечаване на състезателната подготовка на Владимир Далаклиев-състезател на СК“СУНГ-РИ БОТЕВГРАД“ и национален отбор на Р.България.
    До кога общината ще обезпечава човек на 30 г

    • (4) (3)
      1. добавен от: Анонимен 21 Септември, 16:20

      Човека е олимпийска надежда,стани и ти и сигурно ще те обезпечават и тебе

  • Отговори (0) (1)
    2. добавен от: Анонимен 22 Септември, 15:01

    и аз не съм убеден че работещ в органите и с клуб за подготовка е нужно да се дава от общината.Еднократно да но смятам че не трябва да е прецедент!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 23 Септември, 11:52

    Далаклиев е бил в челната 10ка на спортисти на годината на България през 2018 или 2019. Това не е малко.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 23 Септември, 11:53

    Това не е крадец в класацията на най-много крали през същите години за България, нали?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete