Четвъртък, 25 Април 2024, 09:56

Предстои заседание на Общински съвет - Ботевград

27 Октомври 2020, 12:56
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 804 0


Предстои редовно заседание на Общинския съвет- Ботевград, което ще се състои на 29.10.2020 година /четвъртък/ oт 17.00 часа в зала „Ботевград“ - сграда на община Ботевград, при следния дневен ред:

1.Информация за готовността на Община Ботевград за работа при зимни условия.

2.Информация за социално-икономическото състояние на кметство с. Скравена, общ. Ботевград.

Докладни записки:
1. Докладна записка относно приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредба за определяне размера на местните данъци на територията на община Ботевград.
2. Докладна записка относно приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Ботевград.
3. Докладна записка относно приемане на Правилник за финансово подпомагане на изследвания и процедури, свързани с лечение на безплодие на лица, двойки във фактическо съжителство и семейства с репродуктивни проблеми, живеещи на територията на Община Ботевград.
4. Докладна записка относно поемане на общински дълг във връзка с осигуряване на финансиране за изпълнение на проекти за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в обществени и многофамилни жилищни сгради на територията на гр. Ботевград по Оперативна програма „Региони в растеж” 2014- 2020, приоритетна ос 2: „Подкрепа за енергийна ефективност в опорни центрове в периферните райони".
5. Докладна записка относно участие на Община Ботевград с проектно предложение по Процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05FMOP001-5.001 „Топъл Обяд”.
6. Докладна записка относно даване на съгласие за допълване и актуализиране Програмата за управление и разпореждане с имотите - общинска собственост в община Ботевград през 2020.
7. Докладна записка относно одобряване на актуални пазарни цени за продажба по реда на чл. 35, ал. 1 от ЗОС на общински недвижими имоти, включени в Програма за управление и разпореждане с имотите-общинска собственост в община Ботевград през 2020 г.
8. Докладна записка относно даване на съгласие за учредяване право на пристрояване и надстрояване на сграда, построена върху имот - частна общинска собственост - поземлен имот с идентификатор 05815.304.615 по КК и КР на гр. Ботевград, УПИ VIII, кв. 127 по регулационния план на гр. Ботевград по реда на чл. 38, ал. 2 от Закона за общинската собственост.
9. Докладна записка относно продажба на две жилища частна общинска собственост.
10. Докладна записка относно промяна организацията на движение на ППС в определени участъци на гр.Ботевград.
11. Докладна записка относно определяне места с режим на кратковременно платено паркиране „синя зона“ по реда на члл.24,ал.2 от Наредба №1 за поддържане и опазване на обществения ред,общественото имущество и околната среда в община Ботевград .
12. Докладна записка относно даване съгласие за учредяване на безсрочно право на преминаване и право на прокарване за обект: „Външно ел. захранване с кабел НН-IKV за „Вилна сграда“ в ПИ с идентификатор 05815.306.218 по КК и КР на гр. Ботевград, представляващ У ПИ IV - 257, кв. 17 подействащия регулационен план на в.з. „Чеканица“, гр. Ботевград.
13.Докладна записка относно даване съгласие за изработване на ПУП-ПР на УПИ XXIX „За жилищно строителство“ в кв.170 по плана на гр. Ботевград.
14. Докладна записка относно отпускане на финансови средства от собствени приходи на община Ботевград, необходими за поставянето на еднотипни клетки за складиране на дърва за огрев в терени общинска собственост.




Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (51)
70% Complete