Четвъртък, 28 Март 2024, 19:38

Предстоящи срещи от четвърти кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2019/20

6 Март 2020, 18:30
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1337 0


В неделя ( 8 март) ще се изиграят две срещи от 4-ти кръг (втори полусезон) на АФЛ Ботевград 2019/20. През седмицата стаханме свидетели на зрелищно дерби директно от върха на класирането, което бе спечелено от Никсметал Груп. Сега надлъгването продължава с нови битки.

В първата среща излизат Мургаш Врачеш и Сименс. След загубата от конкурента си за първото място, шампионите ще трябва да преобразят бързо представянето си и да забравят за поражението. Двубоят е изключително важен за тях, и победата ще бъде преследвана на всяка цена. Начален час - 12:00 ч.

Акцентът обаче ще бъде върху дербито между Никсметал Груп и Сириус. “Зелено-черните" залетяха на крилете на вдъхновението, след като попариха за втори път през сезона Мургаш Врачеш, а вече са на 3 точки преднина от тях и оглавяват класирането. Сега за Никсметал Груп предстои друг не по-маложавен двубой, в който се изисква много концентрация и внимание. ”Зелено-черните" срещат отбора на Сириус, който също бележи върха на своето представяне и се намира в чудесна форма, която е способна да притесни всеки от участниците. Със сигурност ни предстоят нови вълнуващи минути, в които тепърва ще разберем има ли сили Никсметал Груп да премине през следващото препятствие и да продължи да крачи уверено към първа титла, или маршът им ще бъде злощастно прекратен от Сирус. Начален час - 13:20 ч. 

Програма, резултати, класиране и голмайстори можете да откриете тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete