Четвъртък, 25 Април 2024, 21:57

Предстоящи срещи от десети кръг на АФЛ Ботевград 2019/20

1 Февруари 2020, 11:37
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1281 0


Тази неделя (2 февруари) предстои да се изиграят срещите от последния 10 кръг на АФЛ Ботевград 2019/20. Това ще бъде краят на първия полусезон в лигата, а от организаторите съобщиха, че надпреварата ще продължи с втори полусезон, в който отборите да се изправят на принципа "всеки срещу всеки" по още 2 пъти. Това коренно променя обстоятелствата и означава, че интересното в АФЛ Ботевград тепърва предстои да се случи.

В първата среща един срещу друг се изправят Сименс и Мургаш Врачеш. Шампионите постигнаха ключова победа миналата седмица срещу пряк конкурент за първото място, след като надвиха Сириус в зрелищен сблъсък. Сега пред Мургаш стои доста по-лека задача, в която тимът просто трябва да излезе концентриран и да вземе своето. Начален час - 12:00 ч. 

Втората битка за деня противопоставя Отряд Армейци и Балкан Юноши. Двубоят разполага с нужните изисквания да се превърне в едно истинско футболно дерби. Тимът на Отряд Армейци започна все повече да надига глава, докато отборът на Балкан Юноши се представя сравнително добре от своята поява на футболната карта. Срещата ще бъде интересна, тъй като противопоставя отбори, които могат да изповядват красив футбол и в същото време разполагат с качество в редиците си. Начален час - 13:20 ч. 

Кръгът се закрива от мегасблъсък между Никсметал Груп и Сириус. Дербито ще бъде респективно между втория и третия в класирането, а това допълнително придава заряд на предстоящия спектакъл. Миналата седмица тимът на Сириус не успя да се справи с предизвикателството, наречено Мургаш Врачеш, но пък показа доста позитивно настроение и се представи повече от добре в дербито с шампионите. Отборът на Никсметал Груп записа труден успех над Балкан Юноши, но сега изпитанието ще бъде още по-сериозно. Предстои ни един изключително интересен сблъсък, чийто изход за пореден път може да реши много неща в свирепата надпревара. Не пропускайте мегасблъсъка на кръга. Начален час - 14:40 ч. 

Програма, резултати, класиране и голмайстори можете да откриете тук.




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (190)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete