Сряда, 24 Април 2024, 17:46

Предстоящи срещи от девети кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19

18 Април 2019, 21:43
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1631 4


Тази неделя (21 април) предстои да се изиграят двубоите от от 9 кръг - втори полусезон на АФЛ Ботевград 2018/19. Програмата за футболния уикенд е доста обещаваща и отново очакваме с интерес предстоящите сблъсъци на "Никсметал Арена". До края остава съвсем малко, а изходът от битките в неделя ще бъде решаващ за крайното класиране.

От организаторите съобщиха, че тимът на Черното лале се отстранява поради системно неявяване и до края съперниците на "лалетата" печелят служебно.

Взривоопасното начало на кръга поставят Микроак и Мургаш Врачеш. 3 кръга преди края, "сините" вече официално могат да празнуват, след като прибавят трета поредна титла към колекцията си. Тимът на Мургаш има преднина от 8 точки на върха, а в един от оставащите си 3 мача печели служебно срещу Черното лале, което прави ясен новия шампион на АФЛ Ботевград 2018/19. Ситуацията около Микроак обаче е съвсем различна. Представителите на ботевградската фирма са изправени пред сериозно предизвикателство, след като са на точка от третия Никсметал Груп. Двубоят ще бъде със жизненоважно значение за Микроак и амбициите им да завършат в топ 3. Залогът е голям, а това от своя страна е напълно достатъчно да станем свидетели на подобаващо откриване на кръга. Начален час - 11:00 ч.

Втори един срещу друг се изправят Сенсата и Никсметал Груп. Отново изключително важен сблъсък, който може да реши третото място в надпреварата. "Зелените" ще гонят задължителна победа, тъй като имат аванс само от точка пред Микроак и до края трябва да спечелят възможно най-много победи. Отборът на Сенсата обаче е един от традиционните участници в лигата и когато разполага с пълния си състав, наистина може да затрудни и най-добрите. Развръзката тепърва предстои. Начален час - 12:00 ч.

Третата среща противопоставя Грамаде Скравена и Сименс. Директен сблъсък от дъното на класирането. Срещата ще бъде хубава възможност за "зелените" от Сименс да запишат престижна победа и да защитят името си. Начален час - 13:00 ч.

Четвъртият и последен сблъсък среща Сириус и Козаро. Поредният двубой, който ще бъде чакан с нетърпение. Отново са налице сериозни предпоставки за вълнуващ спектакъл, който да приключи 9-я кръг в АФЛ Ботевград 2018/19 подобаващо. До голяма степен срещата ще реши дали Козаро има сили да се пребори за второто място или ще превърне в още по-зашеметяваща интригата около борещите се за топ 3. Срещу тях обаче излиза сериозен противник в лицето на Сириус, който разполага с много качество в състава си и със сигурност няма да бъде преодолян лесно. Начален час - 14:00 ч. 

В последните два мача Отряд Армейци печели служебно с 3:0 срещу Феърплей Мездра, а Йънг Бойс също записва служебен успех над Черното лале. 

 Статистика, класиране, програма и голмайстори може да намерите тук.




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2018

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 19 Април, 07:16

    Кога ще давате купата?

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 21 Април, 01:34

    Dovijdane na zelenite ot troikata sicko e oredeno

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 21 Април, 15:49

    За наградата от 2 лева се продавате като магистрални момичета

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 21 Април, 17:49

    Сенсата ще обслужва ромите ха ха ха

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete